Stars

Kim Cattrall odbila primiti sućut Sare Jessice Parker

Bivše kolegice se više ne mogu smisliti

Ne da se neće snimati novi, treći nastavak filma 'Seks i grad', već su Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall javno zaratile preko svojih društvenih mreža!
Sve je krenulo nakon smrti Chrisa Cattralla, brata popularne glumice koji je nakon svog nestanka pronađen mrtav prošli tjedan. Slomljena je glumica tu tragičnu vijest podijelila na svom Instagramu, a uslijedile su i poruke podrške njezinih kolegica iz 'Seksa i grada'. I dok je Cinthyji Nixon (Miranda) zahvalila na iskazanoj sućuti, poruka druge glumice potpuno ju je izbacila iz takta. 

 | Autor:
"Najdraža Kim, šaljem puno ljubavi i iskrenu sućut tebi i obitelji, te Božji blagoslav za tvog voljenog brata", stoji u poruci Sare Jessice Parker. Na Kiminom je Instagramu vrlo brzo uslijedio odgovor slavnoj SJP. 

"Ne trebam tvoju ljubav i potporu u ovim tragičnim trenucima", piše Kim, a usljedilo je i podrobno objašnjenje: 
"Mama me danas pitala 'Kada će te ta licemjerka Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?' Tvoje kontinuirano obraćanje bolan je podsjetnik na to koliko si okrutna bila prije, i sada. Nešto ću ti objasniti (ako još nisam): Ti nisi moja obitelj. Ti nisi moja prijateljica. I stoga ti pišem kako bih ti posljednji put dala do znanja da prestaneš iskorištavati našu tragediju da bi sačuvala imidž dobre djevojke". 

 | Autor:
Naime, Kim Cattrall odbila je sudjelovati u trećem nastavku filma, za koji je scenarij već bio dovršen. I tu je zakuhalo. I ranije su, doduše, kružile glasine kako se glumice na setu ne zabavljaju baš kao na ekranu te da su svađe među njima bile učestale. Na snimanjima bi tražile da odsjedaju u odvojenim hotelima, a za vrijeme šminkanja glumice su znale ne razmijeniti niti jednu jedinu riječ. Nesuglasice su bile uglavnom oko zvjezdanog statusa i zarade pa su tenzije bile sve jače kako su se spominjali novi nastavci filma.
Sarah Jessica Parker do sada nije reagirala na Kimine riječi. 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0