Stars

Kikiriki miki moj! Grašo otkrio što je mislio o Danijeli i Huljiću dok ih nije upoznao

  • Ljubav između Petra Graše i Danijele Martinović imala je svoj zanimljiv početak
  • Što je to Grašo pomislio kad je ugledao da "mala plava pjeva kikiriki miki moj"?
  • Tonči Huljić danas mu je veliki prijatelj, a Grašo se čudio kad mu je on pred nosom još1995. odnio pobjedu na Dori -  i to pjesmom kikiriki miki moj, odnosno "Svileni" grupe Magazin

"Kikiriki miki moj!" U pjevačkom showu "Zvijezde - ljetni hit" sinoć su odzvanjali dobro nam poznati stihovi pjesme "Svileni" grupe Magazin. Nju je otpjevala 43-godišnja natjecateljica, profesorica informatike Anita Nikić.

Upravo su riječi te pjesme jednog člana žirija podsjetile na davni susret s današnjom ljubavi. "Stalno ste gledali u Petra Grašu. Kako ste znali da je njemu Danijela posvetila pjesmu "Svileni"?", upitala je Anitu Nina Badrić.

 | Autor: RTL/privatni album RTL/privatni album

Na to se žiri, u kojem su još bili i Tonči Huljić, Andrea Andrassy te Vojko V koji je zamijenio Branka Đurića, slatko nasmijao. "Ovu je pjesmu napisao Tonči, a Danijela ju je otpjevala", rekao je Grašo. "Ma daj, kakvo iznenađenje!", dodala je Nina, a Grašo je nastavio sa simpatičnom anegdotom starom 24 godine.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Ispričao je pojedinosti tadašnjeg susreta s Danijelom i Tončijem iz davne 1995. godine kada su njih troje i Oliver Dragojević nastupali na Dori u Opatiji. Grašo je tada bio autor pjesme "Boginja" koju je otpjevao Oliver, a Danijela je nastupala upravo s pjesmom "Svileni".

"Mi smo bili drugi jer naravno na svakom festivalu na kojem je Tonči piše pjesmu većinom je on prvi. I bio je prvi s Danijelom", započeo je Grašo.

Možda vas zanima Pronašli smo fotografiju Petra Graše od prije 23 godine - tad je imao 20, je li ti se jako promijenio? Rubrika Stars Stars

"Ja sam gledao u taj stol, nisam ih tada poznavao, i mislim si: "Evo sad su ti neki tu, Huljić je pobijedio i ova mala plava koja pjeva kikiriki miki moj, meni to ništa nije jasno", rekao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Petar Grašo (@petargrasoofficial) am

"I sad je ta mala koja pjeva "kikiriki miki moj" već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek je moj veliki prijatelj, i jedan od najboljih autora mojih hitova", ponosno je istaknuo Grašo.

Možda vas zanima Povratak 25 godina unazad: Prepoznajete li ovu pjevačicu? Rubrika Beauty Beauty

"Život je ponekad duhovit", dodao je, na što se Huljić našalio i sarkastično rekao da je život okrutan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) am

Ovaj simpatičan susret obilježio je živote poznatih glazbenika pa ne čudi da su ga se rado prisjetili.

Možda vas zanima Preslatko! Grašo objavio video s bebom koja prestane plakati kad čuje njegovu pjesmu Rubrika Stars Stars

A kad je pak riječ o izvedbi profesorice Anite, žiri je rekao svoje mišljenje. "Konstantno ste bili u krivu i konstantno ste furali svoj film", glasio je komentar. Tonči nije skrivao emocije. "Ovo je dosad definitivno najspecfičniji nastup!", rekao je. "Meni ste bili super, vi ste kao ljudski bumerang, kao vrtuljak. Sve je bilo krivo, ali super", dodala je Andrea.

Photo: RTL/privatni album

Komentari 0