Beauty

Povratak 25 godina unazad: Prepoznajete li ovu pjevačicu?

Iako oduvijek vrckava, pjevačica je na početku karijere bila zaljubljena u ozbiljnu modu prošlih vremena, a danas ne zazire od pravih malih stilskih avanturističkih izleta...

Posljednjih dana mnoge su javne osobe "zaražene" prisjećanjem svojih mlađahnih dana. Nakon što se Mario Valentić pohvalio isklesanim trbušnjacima i istančanim modnim ukusom u tinejdžerskim godinama, Nina Morić se odlučila obračunati sa svima onima koji je uporno prozivaju zbog navodne operacije nosa pa je "izvukla" fotografiju nastalu prije točno 16 godina. No, ono što je mnoge iznenadilo nije nos već drastična promjena izgleda.

Nakon domaćih imena, prisjetili smo se i ranog djetinjstva predivne Hilary Duff koju je ipak odao - osmijeh.

Možda je upravo ta ultimativna slatkica potaknula i Danijelu Martinović da se na svom Instagramu prisjeti kako je izgledala prije točno 25 godina. 

 

Prije točno 25 godina 😁😁 #throwback #danijelamartinovic

Fotografiju objavljuje Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Za nju je, čini se, vrijeme stalo. Zaštitni znak, plava kosa, još uvijek je tu, ali i prirodna vrckavost po kojoj je oduvijek poznata.

Ipak, mora se priznati da je pjevačica doživila pravu stilsku evoluciju te iz (pre)ozbiljne dvadesetogodišnjakinje "odrasla" u damu koja se ne boji igranja modom.

Photo: Instagram @danijelamartinovicofficial

Komentari 0