Beauty

Iznenadila fotografijom iz mladosti: Možete li prepoznati ovu poznatu Hrvaticu?

Manekenka se na Instagramu prisjetila dana iz mladosti te pokušala dokazati da, unatoč brojnim estetskim korekcijama, svoj nos nikada nije dirala...

Jedna od nekoć najpoznatijih hrvatskih manekenki već dugi niz godina živi na talijanskoj adresi, a hrvatske modne piste odavno je zaboravila i počela ponosno šetati onim svjetskim. Naime, njezinu su ljepotu prepoznali uglavnom zahvaljujući popularnom spotu Rickyja Martina, 'Livin' La Vida Loca'.

Da, riječ je o Nini Morić koja danas živi i radi u Italiji, a trenutno uživa u vezi s mlađahnim Marijem Luigijem

 

Mi dispiace dovervelo dire ma dopo due anni fra noi è .. infinita🤔🤓

Fotografiju objavljuje 🌟🌟🌟 (@nina__moric)

Već na samim počecima karijere, Nina Morić se podvrgnula brojnim estetskim operacijama kojih se nikada nije sramila i otvoreno je o njima govorila. Ipak, korekciju nosa nikada nije priznala. 

Zato je sada, kako bi još jednom podsjetila da je to prirodan oblik njezinog nosa, objavila fotografiju iz tinejdžerskih dana.

"Uvijek sam imala francuski nosić. Ova je fotka snimljena kad sam imala 16 godina. Prestanite! Nisam sređivala nos! Na prošloj fotografiji kriv je filter. Smilujte se", napisala je Nina u opisu te kao dokazni materijal dodala još jednu crnu bijelu fotografiju.

 

Ok ho fatto un sorriso, però ora basta .torniamo seri

Fotografiju objavljuje 🌟🌟🌟 (@nina__moric)

Photo: Instagram @Nina Morić

Komentari 0