Stars

Preslatko! Grašo objavio video s bebom koja prestane plakati kad čuje njegovu pjesmu

Prošli tjedan stigao je novi božićni hit Petra Graše - pjesma Fritula. Pjesma je odmah pokupila simpatije javnosti, ali i malene bebe koja je glavna zvijezda novog Grašinog instavidea

Prije nekoliko dana Petar Grašo i ekipa s Narodnog radija objavili su pjesmu 'Fritula', svoj božićni hit. Pjesma pjeva o Badnjaku koji pjevač provodi na aerodomu, a zapravo sanja obitelj i toplinu doma koje simbolizira fritula - ultimativni simbol Božića u Dalmaciji.

Pjesma je u samo nekoliko dana prikupila gotovo pola milijuna pregleda na Youtubeu, ali i hrpu komplimenata na račun Petra Graše koji posljednjih godina niže hit za hitom. Pjesma se tako pridružila uspješnom nizu pjesama poput Uvik isti, Srce za vodiča i Moje zlato. Ovo je definitivno kruna uspješne Grašine godine. Ipak, mislimo da ga je jedna jutrošnja reakcija posebno oduševila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eto kako zapravo djeluje 'Fritula' 😄😄 Jakove baš si me razveselio! ❤ #fritula #Graso #narodni @narodniradio

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial) on

Naime, Grašo je na svom Instagramu objavio video koji prikazuje malenog dječaka Jakova koji je, u naručju odrasle muške osobe, pretpostavljamo, svog tate, plakao, i nije se smirio sve dok nije čuo pjesmu 'Fritula'. Doista, dječak se na prve taktove Grašinog hita smirio i uživao u pjesmi, a Graši je ovo, vjerujemo, najslađi kompliment koji je mogao dobiti. Ma stvarno smo oduševljeni! 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0