Stars

Kći Heidi Klum izgleda poput sestre blizanke svoje mame, pogledaj zajedničke fotke tinejdžerke i slavnog modela

  • Najstarija kći supermodela podijelila je nekoliko slatkih fotografija u čast majčinog dana
  • Leni Klum podijelila je dvije fotografije na kojoj je njezina sličnost s majkom zapanjujuća, izgledaju poput blizanki
  • Heidina kćer nije slična majci samo izgledom, jer je već na putu da postane supermodel poput majke

Od svih ovogodišnjih postova slavnih povodom Majčinog dana na Instagramu, ovaj bi te mogao natjerati da dobro pogledaš. U nedjelju je kći Heidi Klum, Leni Klum, na svojoj Instagram priči objavila dvije fotografije sebe i majke. Sedamnaestogodišnjakinja je Heidi zaželjela sretan Majčin dan, ali pritom je svijetu pokazala koliko slično izgledaju ona i mama.

Možda vas zanima Bile su slavni modeli, sad su ih na naslovnicama zamijenile njihove kćeri. Jesu li jednako uspješne? Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram@leniklum Instagram@leniklum Heidi Klum sa kćeri Leni

Leni je Majčin dan proslavila uz slatke selfieje.Na svojoj Instagram priči objavila je dvije fotografije s mamom. Prva prikazuje Leni kako grli Heidi dok se druže na plaži. "Sretan majčin dan mama!" Leni je napisala uz fotografiju. "Volim te."

 | Autor: Instagram@leniklum Instagram@leniklum Heidi i Leni Klum

Sličnost je još više zapanjujuća na drugoj slici. Heidi i kćer poput sestri blizanki su! Na drugoj fotografiji Leni i Heidi izgledaju gotovo identično. Na fotografiji Leni ljubi mamu u obraz dok snimaju selfie u automobilu.

Gwyneth Paltrow pila je viski svake večeri tijekom lockdowna: "Totalno sam sišla s tračnica"

Na svom vlastitom Instagram računu, Heidi je podijelila objavu povodom Majčinog dana na kojoj pokazuje svoju postavku za doručak u krevetu. Uslikala je pladanj s palačinkama na kojima je čokoladnim namazom nacrtano veliko srce, cvijeće, kavu i kamenje na kojima su naslikane poruke za Majčin dan.

No, Leni ne sliči Heidi samo izgledom. Slijedeći Heidine korake, Leni je na dobrom putu da postane supermodel. Leniina prva naslovnica bilo je izdanje njemačkog Voguea iz siječnja/veljače 2021. koje je podijelila sa svojom majkom, na kojoj su obje pozirale u šarenim odijelima.

Leni je o toj prilici objavila na Instagramu, napisavši: "Tako sam uzbuđena zbog svoje prve naslovnice !! Tako sam se zabavila na snimanju s @voguegermany, nisam mogla sanjati o boljem početku! Hvala ti što što si uz mene @heidiklum." Istom fotografijom pohvalila se i ponosna mama.

Možda vas zanima Kćer Heidi Klum ima 16 godina i ima prvu Vogue naslovnicu. Neki misle da je i ljepša od mame Rubrika Life&style Life&style

U intervjuu prošle godine Heidi je govorila o planovima svoje kćeri. "Dovoljno je stara", rekla je Heidi o Leninoj karijeri u manekenstvu. "Uvijek sam mislila da je premlada. Uvijek smo također djecu držali podalje od očiju javnosti. Ali ona sada vozi automobil, ima 16 godina, pa sam pomislio ako to može, može već i sada biti model ako je to ono što želi". Dodala je, "Tko zna, možda za pet godina kada više neću voditi emisiju, možda će to biti Leni Klum umjesto Heidi Klum."

Photo: Instagram@katiechamp18
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ljepotica