Stars

Gwyneth Paltrow pila je viski svake večeri tijekom lockdowna: "Totalno sam sišla s tračnica"

  • Gwyneth Paltrow pila je viski svake večeri tijekom lockdowna
  • Kaže kako su joj kokteli s viskijem pomogli da "prebrodi" ostanak u kući
  • Pila je sedam noći u tjednu, pravila tjesetninu i jela kruh zbog čega se udebljala šest kilograma

Gwyneth Paltrow popila je bocu svake noći tijekom pandemije. Glumica, koja je poznata po svom wellness i lifestyle brendu Goop, skuhala je puno koktela od viskija i kvinoje kako bi si pomogla da prebrodi ostanak kod kuće, prenosi The Mirror.

Možda vas zanima Ne slušajte ju! Dermatolozi su zbog ovog savjeta osudili glumicu Gwyneth Paltrow Rubrika Beauty Beauty

"Pila sam sedam noći u tjednu i kuhala si tjesteninu i jela kruh. Totalno sam sišla s tračnica", rekla je Paltrow (48). Glumica koja inače voli spravljati razne specijalitete, otkrila je kako se za vrijeme lockdowna i udebljala šest kilograma.

'Svemirsko' vino vrijedi bogatstvo: Boca crnog vina - odležana u svemiru - prodaje se za milijun dolara

"Mislim, tko pije razna pića sedam noći u tjednu? Naravno da to nije zdravo. Obožavam viski i radim ovo fantastično piće nazvano Buster Paltrow, koje sam nazvala po svom djedu koji je volio gorke arome viskija, nastavila je glumica. Pohvalila se kako je viski koji je pila rajski.

Možda vas zanima Gwyneth Paltrow pokazala svoju kuhinju, a jedan detalj je apsolutni favorit kojeg možeš kopirati i ti Rubrika Stars Stars

 

"I to je sjajni viski od kvinoje iz ove destilerije u Tennesseeju s javorovim sirupom i limunovim sokom. Poput viskija iz raja je. Popila bih dva takva svake večeri u karanteni." Paltrow je rekla da se nije napila do besvijesti, već je to bilo lagano uživanje u par pića. Vjerujemo kako nije jedina te joj ne možemo zamjeriti.

Photo: Shutterstock

Komentari 0