Stars

Kako su Lana Klingor, Iva Jerković, Jelena Veljača i Minea izgledale prije 15 godina

  • Uvijek je zabano gledati nekad i sad fotografije, posebno kad su naše zvijezde u pitanju
  • Naišli smo na fotografije nakon završetka showa Survivor te smo se iznenadili koliko su se slavni promijenili
  • Minea, Lana Klingor, Iva Jerković samo su neke od osoba čijeg smo se nekadašnjeg izgleda prisjetili

Gledanje starih fotografija odličan je način zabave jer se do suza znamo nasmijati kombinacijama kakve smo nosili kao i frizurama i obrvama koje su nas krasile. Za neke trendove iz današnje perspektive možemo reći da je sreća što su ostali u prošlosti, no neki nam se vraćaju na velika vrata i ove sezone. A isto se tako volimo prisjetiti kako su izgledale domaće zvijezde. Naišli smo na fotke s jednog eventa održanog prije 15 godina - riječ je o zabavi nakon proglašenja pobjednika reality showa Survivor u kojem su sudjelovali i neki poznati Hrvati. 

Možda vas zanima Jako dovitljivo! Pogledaj što ljudi stavljaju ispred klima uređaja pa im terasa izgleda bolje Rubrika Life&style Life&style

Pjevačicu i kasnije voditeljicu Renatu Končić Mineu (42) upoznali smo još devedesetih godina kada je bila jedna od najpopularnijih pjevačica, a tada je imala plavu kosu kao i danas. No, mnogi su zaboravili da je prije 15 godina Minea bila brineta. Preplanula put, valovi u kosi i francuska manikura samo su neki od detalja koji su nam upali u oko čim smo vidjeli fotografiju. Priznajemo da joj je ta boja kose dobro pristajala, no Renata nam je ipak draža kao plavuša.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Manekenke Iva Jerković i Mia Šlogar također su se bile gošće zabave, a moramo primijetiti kako se njihov izgled nije mnogo promijenio u posljednjih 15 godina. Na dugokosoj plavuši i brineti također možemo uočiti i neke modne dodatke koji su tada bili veoma popularni kao na primjer srebrni ringovi koje nosi Iva, francuska manikura, traperice niskog struka te Gucci torbica koje je odabrala Mia. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Maja Šuput je prije 15 godina bila brineta, baš kao i Antonija Blaće. Sjećaš se kako su izgledale? Rubrika Beauty Beauty

Francuska manikura je bila najveći trend, a i nosila ju je i Lana Klingor. Nakon faze s plavom kosom, Lana je imala tamno smeđu boju kose te tada veoma popularne tanke obrve. Iako se danas njezin stil bitno razlikuje od ovoga i Lana izgleda bolje no ikad, jedna stvar je ostala nepromijenjena, a to je njezin veliki i prekrasni osmijeh. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Na eventu je bila i tada 24-godišnja Jelena Veljača koja je tada imala ulogu Dore Jurak u prvoj hrvatskoj telenoveli ''Villa Maria''. Jelena je bila poznata po svojoj dugoj plavoj kosi, a odabrala je ružičastu haljinu koja se vezala oko vrata. Danas je Jelena na listama najbolje odjevenih Hrvatica pa vjerujemo kako su ova modna epizoda, skupa s frizurom i make-upom negdje duboko potisnuti. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Događaj nije propustila ni voditeljica Nikolina Pišek na čijem licu ne možemo ne primijetiti duge i tanke obrve, trend koji je na sreću mnogih izašao iz mode te se nadamo kako se neće vratiti. Za tu priliku Nikolina je odjenula traper jaknu s krznom na ramenima, laganu tirkiznu suknju te plave cipele na vezanje. Ne znamo bi li Nikolina danas odobrila ovu kombinaciju, no tada je bila odlična. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0