Beauty

Maja Šuput je prije 15 godina bila brineta, baš kao i Antonija Blaće. Sjećaš se kako su izgledale?

  • Poznate Hrvatice često nas znaju iznenaditi novim frizurama, ali i bojama kose
  • U posljednjih 15 godina neke od njih su boju drastično promijenile 
  • Većina njih je odabrala svjetliju boju kose, no jedna se odlučila potamniti kosu

Poznate zvijezde vole eksperimentirati sa svojom kosom, od boje pa do frizure. Tijekom posljednjih 15-ak godina nagledali smo se brojnih promjena, a neke od njih su im pristajale bolje od prethodnih, dok su od nekih brzo odustale. Maja Šuput, Antonija Blaće i Mirjana Hrga su bile brinete koje su postale plavuše, a Josipa Pavičić je svoju plavu kosu potamnila. 

Maja Šuput

Popularna pjevačica dugi niz godina njeguje svoju plavu kosu, no mnogi se ne sjećaju kako je na početku karijere imala crvenkastu, kraću kosu, a prije petnaest godina bila je dugokosa brineta. Maja nam je tijekom godina pokazala brojne promjene, no moramo priznati kako joj ovo posljednje najbolje pristaje. 

 | Autor: Pixsell/Instagram Pixsell/Instagram

Možda vas zanima Kakva promjena! Ella Dvornik ima novu boju kose te se našalila da je sad 'blondeta' Rubrika Stars Stars

Antonija Blaće

Voditeljicu smo upoznali prije 16 godina kao natjecateljicu u prvoj sezoni showa 'Big Brother', a već iduće godine postala je voditeljica tog showa. U emisiji je imala smeđu kosu prošaranu plavim pramenovima, a kasnije je postala brineta. Neko vrijeme još je imala smeđu kosu, no posljednjih godina znamo je kao plavušu kojoj ta boja kose izvrsno pristaje. 

 | Autor: Pixsell/Instagram Pixsell/Instagram

Mirjana Hrga

Bivša voditeljica na početku karijere imala je svjetlosmeđu kosu, a prije petnaest godina postala je brineta te joj je ta boja kose dala ozbiljniji izgled. Nedugo nakon smeđe faze, Mirjana je svoju kosu obojila u plavo te je kao takvu i pamtimo. U posljednje vrijeme plavoj kosi je dodala nekoliko tamnijih pramenova kako bi dobila boju meda. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Nataša Janjić se nakon dva mjeseca i potresa vratila u dom, a njezin suprug izveo je pravu tajnu akciju Rubrika Stars Stars

Josipa Pavičić

Bivšu voditeljicu, a danas spisateljicu upoznali smo kao plavušu u emisiji ''Glamour Caffe''. Neko vrijeme Josipa je njegovala svjetlu boju kose, a zatim se odlučila za promjenu te je postala brineta. Svojoj smeđoj kosi posljednjih godina dodaje nekoliko plavih pramenova kako bi ju malo posvijetlila, a sadašnja boja i frizura joj jako dobro pristaju. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

 

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0