Stars

Kakav sjaj, kakav luksuz! Pogledaj najimpresivnije zaručničko prstenje slavnih dama

  • Jennifer Lopez se u subotu udala za Bena Afflecka, a otada ponosno pokazuje svoj vjenčani prsten
  • Mnoge je iznenadilo što je prsten poznate pjevačice i glumice prilično jednostavan i skroman u usporedbi sa zaručničkim prstenom koji se procjenjuje na pet do deset milijuna dolara
  • Prisjetili smo se najljepših zaručničkih prstena i dragulja kojim su ukrašeni prstenjaci nekih slavnih dama

Jennifer Lopez se u subotu udala za Bena Afflecka s kojim je prošle godine obnovila svoju vezu s početka dvijetisućetih. Glumac je tada zaprosio Jennifer sa 6,10-karatnim blistavo brušenim ružičastim dijamantom Harry Winstona procijenjenim na 2,5 milijuna dolara. Iako prije 20 godina nisu uspjeli doći do oltara, par se ove subote oženio na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu.

 | Autor: instagram @jlo instagram @jlo Affleck je drugi put uspio nadmašiti prvi zaručnički prsten i u travnju je zaprosio Jennifer s prirodnim zelenim dijamantom od 8,5 karata s dva bijela dijamanta u obliku trapeza koji je procijenjen na nevjerojatnih 5 do 10 milijuna dolara.

 | Autor: Instagram @TOMBACHIK Instagram @TOMBACHIK

A otkako je postala gđa. Jennifer Lynn Affleck, pjevačica i glumica s ponosom pokazuje svoj novi vjenčani prsten s kojim se u ponedjeljak pohvalila svojim pratiteljima u Instagram objavi, a prsten su uhvatili i paparazzi koji su je fotografirali na putu u teretanu.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Prvi put uslikana u javnosti kao Gđa Jennifer Lynn Affleck

U usporedbi sa skupocjenim zaručničkim prstenom, njen vjenčani prsten je iznenađujuće jednostavan, a njegova cijena bi te mogla iznenaditi. Jenny Luker, predsjednica Platinum Guild International USA, rekla je za Page Six Style da je procijenila vjenčani prsten JLo na "oko 1000 dolara". "Jenniferin vjenčani prsten klasičan je i bezvremenski. On je prekrasan simbol njezine ljubavi i predanosti Benu jer je platina dragocjena, rijetka i traje cijeli život,” kazala je Luker.

Novi dom Dakote Johnson i Chrisa Martina u Malibuu oličenje je pravog luksuza Možda vas zanima Zavrili smo u senzacionalni novi dom Dakote Johnson i Chrisa Martina u Malibuu vrijedan 12,5 miljuna dolara Rubrika Life&style Life&style

Nije važan prsten, važna je ljubav, mnogi bi rekli, a mi to potpisujemo - ali ipak nas ne sprječava baciti oko na dragulje kojim su ukrašeni prstenjaci nekih slavnih dama. Od Elizabeth Taylor i Grace Kelly do aktualnih celeb ljepotica poput BeyoncéHailey Baldwin Bieber, provjerili smo jesu li dijamanti zasita vječni.   

Hailey Baldwin - prsten u vrijednosti 330 tisuća kuna

Jedan od impozantnijih prstena pokazala je i Hailey Baldwin. Mnoge su iznenadile iznenadne zaruke Hailey i Justina Biebera, posebno jer se dugogodišnja saga između Justina i Selene Gomez tako naprasno prekinula. Podsjetimo, Baldwinova je bila jedna od najvećih i najglasnijih (na Twitteru) zagovarača omiljenog celeb para 'Jelene'. No, svega nekoliko tjedana nakon ponovnog prekida Justina i Selena, u srpnju su Bieber i Baldwin najavili svoje zaruke i to putem zajedničke objave na svim društvenim kanalima. Ipak, prvi uvid u ludo veliki dijamantni prsten od približno 330 tisuća kuna bio je na videu u kojem Haileyina prijateljica pokazuje prsten kameri i provocira Hailey da joj ga posudi. Prsten, ne zaručnika :)

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Beyoncé - prsten vrijednosti 33 milijuna (!!!) kn 

Pričati ljubavnu priču koju su proživjeli Beyoncé i Shawn "Jay-Z" Carter bilo bi uopće smiješno. Ljubavna priča ovog najutjecajnijeg glazbenog para današnjice započela je 2003. godine, nakon što su snimili zajednički duet "Crazy in love" (da, i nama je teško povjerovati da je od ove hit pjesme prošlo 19 godina!), a četiri godine kasnije su se i zaručili. Gospodin Carter je gospođi Carter tada poklonio super luksuzni osmerokutni dijamantni prsten s potpisom Lorraine Schwartz, bliske prijateljice obitelji. Ne zna se koliko je Jay-Z tada tisućica dao za prsten, no danas se vrijednost tog komada dijamanta procijenjuje na oko 33 milijuna kuna (4 milijuna funti)!!! Nije ni čudo da ga danas toliko slika za Instagram!

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Kim Kardashian - prsten u vrijednosti (također!) 33 milijuna kuna

Da u obitelji Kardashian-West ništa ne može proći ispod radara, dokazuju i dva zaručnička prstena koja je Kim Kardashian primila od svog, sada bivšeg supruga, repera Kanyea Westa. Prvi je bio "sitnica", 15-karatni dijamantni prsten vrijednosti više od 8,5 milijuna kuna. To je između ostalog bio prsten kojim je Kanye zaprosio Kim na unajmljenom stadionu pred orkestrom i njezinom obitelji. Iako je za tu ceremoniju West "iskeširao" gotovo 46 milijuna kuna (!!!!!!!!), čekao je pravi trenutak kako bi joj poklonio i drugi prsten. On je bio s potpisom Lorraine Schwartz (nije samo obitelji Carter u svoj tim prigrlila slavnu draguljarku), i koštao je otprilike isto kao i Beyoncin prsten. Kanye je Schwartzovu zamolio da se logo brenda adidas otisne u 20-karatni dijamantni prsten. No, prije nekoliko godina u Parizu su lopovi opljačkali apartman Kim Kardashian, prijetili joj pištoljem i zarobili je, a slavni prsten je - netragom nestao...

(Na slici: Malena North drži majčin danas ukradeni prsten)

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Meghan Markle - prsten vrijednosti 2,3 milijuna kuna

U vezi Meghan Markle i princa Harryja sve je išlo nekako brzo - brzo su se zaljubili, brzo su se zaručili, još brže vjenčali i onda ekspresno napustili kraljevsku obitelj. Priča iza Meghanina zaručničkog prstena je više nego romantična. Naime, par je drugi spoj "odradio" u Bocvani, pa je princ Harry učinio nešto doista dojmljivo. Zaručio ju je upravo prstenom načinjenim od dijamanta iz Bocvane te u dogovoru s draguljarima dodao još dva prstena iz kolekcije svoje majke, princeze Diane. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Kate Middleton - prsten vrijednosti 2,5 milijuna kn

Ako je na ovoj listi zaručnički prsten Meghan Markle, moramo uključiti i vojvotkinju od Cambridgea. Naravno, i Kate Middleton je dobila dio nasljedstva princeze Diane. I to ipak malo veći nego Meghan. Naime, kada je princ William konačno odlučio uploviti u bračnu luku s lijepom Kate, izbor zaručničkog prstena je bio doista jednostavan. Odabrao je prsten od plavog safira, isti onaj kojim je njegov otac princ Charles zaprosio njegovu majku Dianu. Radi se o prstenu od 12-karatnog safira s 14-karatnom dijamantnom aureolom oko njega, a vrijednost prstenu se već godinama ne može odrediti. S obzirom da se radi o vintage komadu, vrijednost mu se, kroz godine, kretala od 230 tisuća do 2,5 milijuna kuna! 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Victoria Beckham - zadnji prsten vrijednosti oko milijun kuna

Unatoč medijskoj popularnosti kraljevske obitelji, jedna druga, manje royal engleska obitelj zauzima također veliku pažnju. Victoria i David Beckham su doista neokrunjeni kralj i kraljica britanske celebrity elite, a to je potvrdio podatak koji je ne tako davno izašao na vidjelo. Naime, za vrijeme njihova sada već gotovo 20-godišnjeg braka, David je svojoj Posh Spice darovao čak 14 zaručničkih prstena. Posljednji u nizu koji je VB o kojem se pričalo je "mali" dijamantni prstenu čija vrijednost nešto više od milijun kuna. Inače, procjenjuje se da cijela kolekcija njezinih 14 prstena iznosi oko 5 milijardi kuna!

 | Autor: Getty Images Getty Images

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Nicole Kidman - prsten početne vrijednosti 330 000 kuna, a sada je i malo više...

Iako su u braku 16 godina, glumica Nicole Kidman i glazbenik Keith Urban i dalje njeguju svoju ljubav. Kada je veliki zaručnički prsten s potpisom Cartiera čija cijena je prelazila 50 tisuća dolara prvi put pokazan u javnosti, malo tko se nije zadivio. No, čini se da nakon desetljeća i skupi dijamanti ipak blijede pa se prije nekoliko godina počelo šuškati kako je Nicole odnijela svoj zaručnički prsten da se "malo poboljša". Klasični dijamant je tako postao dijamant sa smaragdnom podlogom, pa samim time i cijena komada postaje viša...

 | Autor: Getty Images Getty Images

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Grace Kelly - prsten vrijednosti 26 milijuna kn

O ljubavi Grace Kelly i princa Rainiera priča se i danas, pa nije ni čudo da je ta velika ljubav bila okrunjena jednako impozantnim prstenom. Naime, Rainer III. je glumici poklonio 11-karatni prsten draguljarske kuće Cartier čija cijena je godinama kasnije i rasla i padala. Kuća Cartier demantira da bi se prsten Grace Kelly mogao otkupiti za manje od 26 milijuna kuna!!!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Elizabeth Taylor - vrijednost prstena nepoznata

Možda je njezina veza s Richardom Burtonom bila najdramatičnija od svih, i iako joj je Burton poklanjao i kraljevske dijamante, jedan je zaručnički prsten ipak ostavio veći dojam. Drugi suprug joj je bio britanski glumac Michael Wilding, koji je dobro poznavao ukus svoje zaručnice, kada ju je zaprosio 1957. godine. Naime, za razliku od dijamantnih prstena koje su celebovi najčešće kupovali, Wilding je Elizabeth zaprosio Cartierovim prstenom sa safirom. I nije pogriješio - Taylor je očekivano uvela trend, a ovaj prsten se i danas smatra jednim od najspektakularnijih u Hollywoodu ikad! Kakav nevjerojatan poklon za tada 19-godišnju glumicu...

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0