Life&style
Novi dom Dakote Johnson i Chrisa Martina u Malibuu oličenje je pravog luksuza

Zavrili smo u senzacionalni novi dom Dakote Johnson i Chrisa Martina u Malibuu vrijedan 12,5 miljuna dolara

  • Zvijezda 'Pedeset nijansi sive' i pjevač 'Coldplaya' odabrali su svoj prvi zajednički dom
  • Novi dom Dakote Johnson i Chrisa Martina luksuzna je vila u Malibuu vrijedna 12,5 milijuna dolara
  • Kuća uključuje slikoviti pogled na ocean i ima više unutarnjih i vanjskih kamina te visoke stropove 

Dakota Johnson i Chris Martin odabrali su 12,5 milijuna dolara vrijednu rezidenciju u Malibuu za svoj prvi zajednički dom. Čini se kao da je iščupan iz nekog mediteranskog sela i prebačen na obalu Pacifika, novi dom para nalazi se samo nekoliko koraka od plaže i na par minuta od drugih Martinovih imanja u Malibuu.

Možda vas zanima Madonnina bivša vila na Sunset Boulevardu ostavlja bez daha – jednostavno je božanstvena Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: REALTOR.COM REALTOR.COM

Sa šest spavaćih soba i devet kupaonica, uz odvojenu dvokatnu kuću za goste koja nudi igraonicu, bazen sa spa centrom i vanjskim prostorom za roštilj, ovo veliko imanje je spremno za posjete Martinove djece, Applea i Mosesa. A možda ih posjeti i njegova bivša supruga, Gwyneth Paltrow, koja je pokazala koliko joj Dakota draga (zajedno su odmarali na Maldivima). 

 | Autor: REALTOR.COM REALTOR.COM

 | Autor: REALTOR.COM REALTOR.COM

Obilazeći ostatak posjeda, također se mogu vidjeti brojni unutarnji i vanjski kamini, zidovi obloženi brodskim drvom. Tu je i dnevna soba s otvorenim prostorom uz mnoštvo prirodne svjetlosti koja dopire zahvaljujući staklenim stijenama i kuhinja u ruralnom stilu s velikim mramornim otokom. Kuhinjski otok spoj je drvenih ladica i velike prošarane mramorne ploče. 

Novi dom Dakote Johnson i Chrisa Martina u Malibuu oličenje je pravog luksuza | Autor: REALTOR.COM REALTOR.COM Novi dom Dakote Johnson i Chrisa Martina u Malibuu oličenje je pravog luksuza

Kuća ima gostinjski apartman s pripadajućim balkonom, a posjed također ima elegantni bazen okružen ležaljkama, zajedničko ognjište, a možda u budućnosti i teniski teren na velikom stražnjem travnjaku.

Nova povijesna romansa na Netflixu: Stigao je trailer za hit adaptaciju u kojoj glumi Dakota Johnson

 | Autor: REALTOR.COM REALTOR.COM

 | Autor: REALTOR.COM REALTOR.COM

Vila je prepuna velikih prozora koji pogled na ocean čine pravim užitkom; pogled na more pruža se s brojnih mjesta u kući, a zbog velikih prozora, u kuću nikad ne nedostaje vanjske svjetlosti. Uz svoju novu nekretninu u Malibuu s Chrisom Martinom, Dakota također posjeduje prekrasnu modernu kuću u LA-u, koju je kupila 2016.

Možda vas zanima Pogled u luksuzno seosko imanje Mile Kunis i Ashtona Kutchera u Los Angelesu prekrasan je Rubrika Stars Stars
Photo: REALTOR.COM
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Palača