Stars
Demi Moore i John Travolta prema pisanju stranih medija u ljubavnoj su vezi

Kakav holivudski zaplet! Demi Moore i John Travolta su u vezi, a spojio ih je njezin bivši suprug

  • Demi Moore i John Travolta pripadaju posebnoj glumačkoj zvjezdanoj generaciji čije filmske hitove rado pamtimo
  • Mnogi bi zato bili oduševljeni da se ove glumačke kolege upuste u romantičnu vezu - o kojoj ovih dana baš spekuliraju strani mediji
  • Naime, Demi i John provide mnogo vremena skupa, a viđeni su na romantičnoj večeri uz svijeće

Kada je u pitanju ljubavni život, 58-godišnja Demi Moore posljednjih godina ne skriva kako joj je mlađe slađe. Nakon što je njezin posljednji brak, onaj  43- s Ashtonom Kutcherom okončan 2013. Demi se kasnije upuštala u veze s mnogo mlađim muškarcima, nerijetko i s poznatima koji su tek proslavili 30. rođendane.

Možda vas zanima Demi Moore proslavila 58. rođendan, njezina kći iznenadila fotografijom iz prošlosti Rubrika Stars Stars

Zapravo, američki mediji pisali su o tome kako je glumačka zvijezda nakon razvoda s Ashtonom skakala s ‘jedne igračke na drugu’, a veze joj nisu potrajale duže od nekoliko mjeseci. Vrijeme je provodila u romansama s Martinom Hendersonom, Harryjem Mortonom, Seanom Fridayem, a navodno i s Nickom Jonasom koji je danas u braku s Priyankom Choprom.

Izgleda kako je Demi sada odlučila skrasiti s kolegom s kojim se poznaje iz davnih dana - Johnom Travoltom! Strani mediji prenose da 67-godišnji glumac i bivša supruga Bruce Willisa provode mnogo vremena skupa. Osim toga, o njihovim druženjima uz večeru posvjedočila je konobarice iz restorana u Floridi gdje su bili skupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

"Sjedili su za stolom u kutu koji je bio osvijetljen samo svijećama. Izgledalo je jako romantično, puno su se smijali, a čak su se držali za ruke", otkrila je konobarica medijima. 

Demi Moore prošetala modnom pistom, a mnogi je nisu prepoznali: Što joj se dogodilo s licem?

Za scenarij kojemu se ne bi nitko ponadao zapravo je zaslužan bivši suprug Demi i dobar Travoltin prijatelj Bruce Willis. Travolta je priznao kako je spreman za novu ljubav, a zvijezda filmova ‘Umri muški’ ga je ohrabrila da se upravo javi njegovoj bivšoj supruzi.

Travolta je 28 godina bio u braku s Kelly Peterson koja je preminula je prije godinu dana nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke. U braku su dobili troje djece, baš kao Demi i Bruce tijekom svog 13 godišnjeg braka. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0