Stars

Demi Moore prošetala modnom pistom, a mnogi je nisu prepoznali: Što joj se dogodilo s licem?

  • Nema onoga tko ne bi pomislio da Demi Moore izgleda spektakularno za svoje godine, točnije za svojih 58 godina
  • Zato su mnogi ostali zaprepašteni kada se gumica pojavila na pariškom tjednu mode, s vrlo izglednim kirurškim intervencijama na licu
  • Mnogi je nisu odmah prepoznali, a komentari uglavnom ne idu na ruku glumici

Na pariškom tjednu mode sve oči bile su uprte u Demi Moore. Glumica, koja je studenome prošle godine navršila 58 godina, prošetala se modnom pistom na reviji za Fendi, a gledatelje ostavila zaprepaštenima. Daleko od toga da joj crna satenska bluza i hlače širokih nogavica s dramatičnim naušnicama nisu stajali kao saliveni i isticali njezinu vitku figuru. Na stranu elegantnog izdanja, posebnu pažnju privuklo je njezino lice zbog kojeg je mnogi na prvu nisu prepoznali

Možda vas zanima Demi Moore proslavila 58. rođendan, njezina kći iznenadila fotografijom iz prošlosti Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Naime, samo nekoliko minuta nakon što je prošetala modnom pistom društvene mreže užarile su se od zbunjenih komentara o novom izgledu zvijezde brojnih filmova. Dok su neki zaključili kako se radi o užasnom make-upu, većina je ukazala kako je riječ o plastičnoj operaciji, kako su na njezinom licu izostale bore oko očiju, a konture ispod obraza sasvim se izmijenile i ujedno utjecale na oblik njezinih usana

’Da nije naslova, nikada ne bih pomislila da je to Demi Moore’’, ‘’Ovo lice jednostavno ne izgleda normalno, ali ne mogu razaznati je li to rezultat plastične operacije ili je make up artist napravio nešto čudno’’, ‘’Sramota! Voljela bih da si žene dopuštaju nešto gracioznije starenje’’, ‘’Ovo je potpuno samouništenje, radi se o bolnoj nesigurnosti  totalnom nedostatku samopouzdanja. Što bi vas na svijetu natjeralo da to učinite vlastitom licu’’, ‘’To ne može biti Demi Moore, bio sam jako zaljubljen u nju’’, mnogi su u svojim komentarima na društvenim mrežama izražavali nevjericu, kritiku i čuđenje. 

Najnovije fotografije iz Pariza, kamo je otputovala sa svojom kćerkom Scout Willis, zaista su otkrile vidno drugačiji izgled od onog kakav je Demi pokazivala nedavno na svojim društvenim mrežama dok se javljala iz karantene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Zapravo Demi je nerijetko punila medijske stupce upravo zbog svog mladolikog izgleda za svoje godine, te impresivnom tjelesnom formom koju uspješno održava desetljećima. 

Ipak, glasine o plastičnim operacijama ili zahvatima nisu izostale ni ranije. Mnogi su pomislili da je glumica otišla pod nož kako bi potpuno transformirala svoje lice i tijelo za ulogu u filmu Charliejevi anđeli: Punom brzinom 2003. 

‘’Ne sviđa mi se ideja da se operacijama zaustavlja proces starenja - to je način borbe protiv neuroze’’, izjavila je glumica 2007. godine kada se branila od brojnih kritika o poduzimanju zahvata.

Možda vas zanima Internet u šoku zbog onoga što slavna glumica drži u kupaonici, ona ne reagira Rubrika Stars Stars

U intervjuu za Daily Mirror 2019. godine, Demi je rekla da prihvaća proces starenja unatoč trenucima kada se ne bi prepoznala u odrazu u zrcalu. 

’Gravitacija ide u nekim smjerovima koji mi nisu dragi. Dogodi se da se povremeno pogledam u zrcalo i kažem ‘’Lažeš, ne izgledam baš tako’’, rekla je Demi.  

Nadamo se da je glumica sada zadovoljan svojim odrazom u ogledalu. 

Photo: Instagram

Komentari 0