Stars

U prozirnoj haljini koju nosi bez grudnjaka, za 57-godišnju Demi Moore vrijeme kao da je stalo

  • Demi Moore i u 57-oj plijeni pozornost svojim sjajnim izgledom
  • Sve oči bile su uprte u slavnu glumicu kada se u društvu kćeri Rumer Willis pojavila na proslavi domaćina Vanity Faira i Yves Saint Laurenta
  • U prozirnoj i efektnoj haljini Demi je smjelo pokazala da itekako prkosi godinama

Proslave uoči Oscara prave su prilike da zvijezde ‘’zagriju’’ za najprestižniju filmsku noć, a na jednoj takvoj, posvećenoj filmu 'Parazit' domaćina Vanity Faira i Yves Saint Laurenta najviše pozornosti plijenila je 57-godišnja glumica Demi Moore. 

Demi koja je došla u društvu svoje kćeri, 31-godišnje Rumer Willis, pojavila se u prozirnoj zlatnozelenoj haljini sa svjetlucajućim aplikacijama francuske modne kuće Yves Saint Laurent, a ispod koje su se nazirale grudi. 

Možda vas zanima Demi Moore otkrila nove šokantne detalje silovanja dok je imala 15 godina Rubrika Stars Stars

Odvažnu  haljinu ispod koje Demi nije nosila grudnjak upotpunila je crnom torbicom, također brenda Yves Saint Laurent te odgovarajućim sandalama s remenčićima

Smjeli modni ukus pokazala je i Rumer Willis, koju je Demi dobila u braku s bivšim suprugom Bruceom Willisom. Crno odijelo Rumer je transformirala u pravi večernji look noseći ispod njega samo crni baršunasti grudnjak. 

anketa | Autor: miss7 miss7

Izgleda kako zgodna Demi u posljednje vrijeme na crvene tepihe najradije izlazi u društvu kćerke Rumer koja je odlučila krenuti stopama slavnih roditelja. Naime, Rumer je ostvarila ulogu Joanne Pettet u Tarantinovom filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu' koji je ove godine nominiran za Oscara u nekoliko kategorija. Lijepa mama i kći tako su zablistale i ranije, na tradicionalnom Vanity Fairu partyju uoči dodjele Oscara. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA
 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0