Stars

Demi Moore otkrila nove šokantne detalje silovanja dok je imala 15 godina

  • Demi Moore je prošlog mjeseca u autobiografiji otkrila mnoge šokantne dijelove svog života poput silovanja, prevara, droge...
  • Na gostovanju kod najprovokativnijeg i najpoznatijeg radijskog voditelja Howarda Sterna otkrila je nove detalje
  • Glumica je Sternu opisala kako se osjećala nakon što ju je silovao vlasnik kluba uz majčino odobrenje 

Nakon što je u svojoj knjizi objavila dosad nepoznate detalje iz svog života i mnoge šokantne stvari koje su joj se događale, slavna glumica Demi Moore gostovala je kod Howarda Sterna i u iskrenom intervjuu otkrila nove detalje koje su šokirali svijet. 

Podsjetimo, u autobiografiji koju je Demi objavila prošlog mjeseca, glumica je otkrila da je majka alkoholičarka dopustila da ju siluje jedan stariji muškarac dok je imala samo 15 godina. I za to je njezinoj majci platio 3000 kuna. Demi se prisjetila da ju je taj muškarac nakon što ju je silovao upitao: "Kakav je osjećaj kurvati se za 500 dolara?".

Možda vas zanima Silovanje, prevare, seks u troje, droge... Detalji iz autobiografije Demi Moore su šokantni, no sada se oglasio Ashton Kutcher Rubrika Stars Stars

Demi je Sternu otkrila da se taj muškarac zvao Val Dumas i da je bio vlasnik kluba u Los Angelesu. Glumica je dodala da je Dumas imao kćeri njezinih godina, ali da mu to očito ništa nije predstavljalo. Dumas je umro 1997. godine.

"Bilo mi je strašno neugodno. Osjećala sam se zatočeno. Nisam željela da se to dogodi i jasno sam mu dala do znanja da ne želim. Bilo je to klasično silovanje. Ali na kraju sam se osjećala kao da je sve to moja krivnja jer sam se ponašala odraslo i ostavlja sam dojam da znam mnogo toga."

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Demi Moore je također Sternu otkrila da u to vrijeme nije gledala na taj način.

"Nikad se nisam smatrala djetetom, uvijek sam se trudila ponašati zrelo. I na taj čin tada nisam gledala kao na silovanje, već kao na jednu neugodnu situaciju nakon koje sam se osjećala posramljeno."

Slavna glumica je u ovom intervjuu otkrila i da željela glumiti u Top Gunu uz Toma Cruisea, ali nije prošla audiciju. Ulogu u kultnom filmu iz 80-ih je na kraju dobila Kelly McGillis.

Možda vas zanima Sve što si oduvijek željela znati o Tomu Cruiseu: I dobro i loše! Rubrika Život Život

"Bila sam jako nervozna na audiciji i nisam to dobro odradila. Pogledala sam film kad je izašao i pomislila da sam ulogu mogla sasvim dobro odraditi. Ipak, shvatila sam da ne treba razbijati glavu jer u tom trenutku jednostavno nisam bila dovoljno dobra."

 

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0