Stars

Je li Demi Moore u vezi za srpskom stilisticom? Što kažu nove slike?

Holivudska glumica navodno je već duže vrijeme u ozbiljnoj vezi sa stilisticom iz susjedstva. Nove fotografije to i dokazuju?

Unatoč tome što to nikada nije dokazano niti su holivudska glumica Demi Moore i beogradska stilistica Maša Mandžuka to potvrdile, o njihovoj vezi ne prestaje se pisati. Srpski i američki mediji potvrdu za to vidjeli su u  u Deminom prošlogodišnjem dolasku u Beograd, a sve ostalo bila su šuškanja i nagađanja. Međutim, fotografije snimljene u Los Angelesu prošloga tjedna dale su naslutiti da je njihova veza stvarna i ipak ozbiljna?

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima WOW! Ova glumica iz Uklete Mariane sad je prva dama Meksika! Rubrika Stars Stars

Naime, Demi i Maša viđene su u šopingu u društvu Mašine kćerkice Rumi, gdje je glumica birala igračke za nju, a potom su se zajedno igrale u restoranu u kojem su ručale. Prema medijskim napisima, Demi i Maša zajedno brinu o Mašinoj dvogodišnjoj kćerkici, a holivudska glumica u svojem automobilu vozi i autosjedalicu za nju.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Moore iza sebe ima tri braka, s Freddyjem Mooreom, potom s Bruceom Willisom i na kraju s 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom. S Willisom ima tri kćeri, Rumer, Tallulah i Scout, koje se navodno jako dobro slažu s Mašom, a zajedno su lani slavile u Božić. "Demi je kao druga majka Rumi. Često se mogu vidjeti u šetnji Los Angelesom", otkrio je nepoznati izvor za The Daily Mail. Čini se kako je glumica nakon tri propala braka svoju sreću pronašla sa ženom, na ovaj ili onaj način, - i jako je sretna!

Photo: getty images

Komentari 0