Stars

WOW! Ova glumica iz Uklete Mariane sad je prva dama Meksika!

Ako si i ti bila jedna od onih koji su voljeli megapopularnu sapunicu Ukleta Mariana, vrijeme je da se prisjetiš ljubavnog trokuta Mariane, Ignacia i njene zle tete Marcie. Pripremi se, znamo jedan detalj koji bi te mogao iznenaditi...

Mariana de la Noche, popularno prevedena kao Ukleta Mariana, meksička je sapunica snimljena 2004. godine. Gotovo odmah nakon početka prikazivanja, sapunica o ukletoj djevojci čiji udvarači pogibaju tragičnom smrću osvojila je srca gledatelja pred malim ekranima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novelas 🇩🇴 (@telenovelasrd) on

Lik nezaštićene i slabe Mariane odigrala je tada Alejandra Barros, a u ulozi njenog dragog Ignacia, spremnog odoljeti tračevima o ženi čija ljubav ubija, našao se već tada jako popularni Jorge Salinas koji svijetom sapunica žari i pali i dan danas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Salinas 🇵🇹 (@jorgesalinaspt) on

Ipak, show cijele priče ukrala je antagonistica sapunice koja se prometnula u dinamičan i intirigantan lik. U ulozi glavne zlice, okrutne i krvoločne tete Marcie, našla se Angelica Rivera.  Tada relativno mlada i na početku karijere, pokazala se izrazito vještom i talentiranom pred kamerama. Publika diljem svijeta obožavala je lik beskrupulozne (i prezgodne) tete koja radi u rudniku i usput ubija Marianine dečke.  

Od snimanja serije prošlo je petnaestak godina, a životi glavnih zvijezda sada izgledaju posve drugačije. Alejandra Barros i Jorge Salinas još uvijek glume u sapunicama, ali godine su učinile svoje pa se u većini slučajeva, umjesto u ulogama protagonista, nađu u ulozi roditelja protagonista. Situacija je značajno drugačija za Angelicu Riveru. Ona je, naime, postala - prva dama Meksika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angélica Rivera (@angelicariverahurtado) on

Lijepa teta Marcia 2004. godine udala se za Jose Alberta Castra, vremešnog i uspješnog producenta sapunica koji je u to vrijeme bio veliko ime meksičke produkcijske kuće Televisa. Njihov brak okončao je tijekom 2008. i 2009. godine, a, nakon crkvenog razvrgnuća braka, Rivera se odlučila ponovno udati. U ulozi mladoženje ovaj put se našao Enrique Peña Nieto, aktualnog predsjednika Republike Meksiko. Osim što je prva dama, snalazi se i u ulozi Predsjednice nacionalnog savjeta za integralni razvoj obitelji. Vladavina njenog muža izložena je, dakako, brojnim kontroverzama i skandalima, a politička situacija u Meksiku naprosto nije najsjajnije. Osim toga, opasno se šuška da je aktualni predsjednik obiteljski nasilnik. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angélica Rivera (@angelicariverahurtado) on

Što se Angelice tiče, ona ga uvijek javno hvali i potiče, ali njena priča čini se kao soft verzija priče Melanie Trump. Često se fotografira u društvu zemljana i viđeno je lice u brojnim humanitarnim akcijama. Što se njene glumačke karijere tiče, odrekla je se još prije nego je njen suprug započeo svoj predsjednički put. Dakle, Meghan Markle - nisi jedina!

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0