Stars

Demi Moore proslavila 58. rođendan, njezina kći iznenadila fotografijom iz prošlosti

  • Mnogi su se pridružili čestitkama gumici Demi Moore povodom njezinog 58. rođendana
  • Među njima je i zanimljivim fotografijama na Instagramu mami čestitala rođendan i kći Rumer Willis
  • Među podsjetnicima iz prošlosti našla se i fotka sa snimanja seta filma ’Striptiz’ iz 1996. 

Glumica Demi Moore proslavila je 58. rođendan, a  među mnogim pristiglim čestitkama vjerojatno joj je među najdražima ona kćerke Rumer Willis. Naime, najstarija kći Demi i glumca Brucea Willisa svojoj majci rođendan je čestitala na svome Instagram profilu uz mnogobrojne fotografije, a jedna do njih prilično je zabavila pratitelje. Radi se o fotografiji sa seta filma 'Striptiz' u kojemu je prije 24 godine uz slavnu mamu zaigrala i Rumer u ulozi sedmogodišnje Angele. Na fotografiji se vidi kakao grli svoju mamu odjevenu u izazovno donje rublje

Možda vas zanima Internet u šoku zbog onoga što slavna glumica drži u kupaonici, ona ne reagira Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

‘’Mama, sretan ti rođendan. Iznimno sam zahvalna što sam imala priliku ovaj život provesti s tobom. Volim te do neba i ne mogu dočekati da danas proslavim s tobom’’, napisala je Rumer.

U komentarima mnogi su se pridružili čestitkama, a nisu ni propustili komentirati sjajno izdanje Demi Moore. ‘’Tako je zgodna,  koje lijepe fotografije’’, neki su od komentara.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Demi Moore u filmu Andrewa Bergmana iz 1996. glumila je mladu majku koja prikuplja novac radeći kao striptizeta u noćnom klubu u Miamiju nakon što je izgubila skrbništvo nad mlađom kćeri. Striptiz je ostvario ogromnu zaradu iako su film neki kritičari prozivali potpunim promašajem. 

Možda vas zanima U prozirnoj haljini koju nosi bez grudnjaka, za 57-godišnju Demi Moore vrijeme kao da je stalo Rubrika Stars Stars

Demi je također je objavila fotografiju povodom svog rođendana. 

‘’Moje prve rođendanske želje, točno u ponoć. Hvala svima što ste mi učinili dan tako posebnim’’, napisala je Demi na svom Instagramu profilu u povodu čega je dobila mnoštvo čestitki od svojih pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Iako se već polako priprema da zagazi u sedmo desetljeće života, glumica zaista izgleda sjajno.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    dobro se drži