Stars

Jesi li znala da su ove zvijezde sasvim slučajno postale slavne?

Svi oni danas ne bi bili toliko popularni da im se nisu dogodile slučajnosti koje su ih uvele u svijet showbizza

I dok su se neki celebrityji godinama borili kako bi došle do zvjezdanog statusa, neki od njih postali su slavni sasvim slučajno. Drugim riječima, našli su se u pravo vrijeme na pravom mjestu. U nastavku saznaj o kojim je zvijezdama riječ

1. Charlize Theron

Popularna južnoafrička i američka glumica Charlize Theron preselila se iz Južne Afrike u New York kako bi pohađala baletnu školu Joffrey Ballet, ali je zbog ozljede koljena morala završiti plesnu karijeru. Priliku za glumu dobila je sasvim slučajno, dok je u banci vikala na bankara zbog problema karticom. Filmskom agentu koji se u to vrijeme našao u banci svidio se njezin temperament i ponudio joj priliku za građenje glumačke karijere. Nekoliko mjeseci kasnije dobila je ulogu u filmu "Djeca kukuruza 3". 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda vas zanima Nevjerojatno – znaš li koje su zvijezde jednako stare? Rubrika Stars Stars

2. Jennifer Lawrence

Lijepa Oskarovka koju smo obožavali u filmovima iz serijala "Igre gladi", kao i u filmovima "U dobru i zlu", "Joy" i "Američki varalice", u tinejdžerskim danima nije ni slutila da će postati planetarno popularna. Naime, njezina karijera počela je tako što ju je agent za castinge ugledao dok je šetala ulicama New Yorka, fotografirao je, uzeo broj telefona i već je idući dan pozvao na prvi casting.

 | Autor: Getty Images Getty Images

3. Johnny Depp

Mega privlačni glumac Johnny Depp u mladosti je bio pravi buntovnik i vjerovao je u to da će postati rock zvijezda, a čak je imao i bend "The Kids" s kojim je odradio brojne nastupe. Ipak, sudbina je umiješala prste pa je Depp na nagovor prijatelja otišao na filmsku audiciju i postao jedan od najpoznatijih glumaca. Naime, na audiciji se tražila uloga maskiranog ružnog domara koji ubija djecu u snovima, ali je režiser Wes Craven uočio njegov potencijal i pitao ga da glumi žrtvu jer je prelijep za masku. Riječ je o filmu "Strava u ulici brijestova".

 | Autor: Getty Images Getty Images

4. Pamela Anderson

Poznata Playboyeva zečica i zvijezda nekad popularne američke serije "Spasilačka služba" postala je poznata zbog navijanja za svoj omiljeni ragbi tim. U dobi od 21 godinu, Pamela je radila kao fitness trenerica, a nakon što je njezina emotivna reakcija 'uhvaćena' na kameri, agent Labatt ponudio joj je prvi ugovor za modeling. Potom je uslijedilo fotografiranje za "Playboy", a sve ostalo je povijest. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda vas zanima 10 zvijezda koje su javno požalile svoje plastične operacije Rubrika Stars Stars

5. Evangeline Lilly

Prije nego što je zaplivala u glumačkim vodama, lijepa Evangeline Lilly radila je kao stjuardesa, a danas je jedan od glavnih razloga zbog kojega je serija "Izgubljeni" doživjela veliki uspjeh. Slična situacija kao i Jennifer Lawrence dogodila se i njoj kada ju je zapazio agent agencije "Ford Modeling" dok je prolazila ulicom jednog grada u Kanadi.

 | Autor: Getty Images Getty Images

6. Alexis Bledel

Američka televizijska i filmska glumica Alexis Bledel postala je slavna jer ju je jedan agent primijetio tijekom izvođenja predstave u malom šoping centru. On ju je pozvao u New York da se bavi modelingom, a kasnije je postala glavna glumica serije "Gilmorice" po kojoj je postala poznata i prepoznatljiva do današnjeg dana.

 | Autor: Getty Images Getty Images

7. Jason Statham

Markantni glumac je kao dječak bio ilegalni prodavač satova i nakita na ulici, a kasnije je igrao nogomet, radio kao ulični zabavljač i model. Dok je gradio karijeru kao model, zapazio ga je redatelj Guy Ritchie i 1998. mu dao ulogu u svojem hitu "Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške". Tako je Statham postao glumac bez ikakvog glumačkog obrazovanja, a danas je miljenik svjetske publike. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda vas zanima Ovi celebovi su prevarili svoje žene - bi li im ti oprostila? Rubrika Stars Stars

8. Ellen Pompeo

Svjetski poznata po ulozi Meredith Grey iz serije "Uvod u anatomiju", Ellen Pompeo tijekom devedesetih godina radila je kao konobarica u kafiću. Ondje ju je prepoznao modni fotograf s kojim je ostvarila ljubavnu vezu i  s njim preselila u New York kako bi izgradila svoju karijeru. Počela je sa snimanjem reklama, a potom je dobila i prvu ulogu u seriji "Zakon i red"

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: miss7/Getty Images

Komentari 0