Stars

Ovi celebovi su prevarili svoje žene - bi li im ti oprostila?

Čini li se to samo nama ili u Hollywoodu ima više prevara nego ikada prije? O ovim preljubima se najviše pričalo, a zanima nas bi li ih ti oprostila?

Samo u posljednjih nekoliko mjeseci čuli smo za desetke prevara među slavnim parovima. Tristan Thompson prevario je svoju tada itekako trudnu djevojku Khloe Kardashian, dok je njezinu stariju sestru Kourtney varao dugogodišnji dečko Scott Disick, ne trebamo ni spominjati cijelu Beyonce-Jay Z aferu, a sin Donalda Trumpa iznenada je objavio da se razvodi nakon šuškanja o njegovoj prevari. Trebamo li istaknuti da su ovo samo oni muškarci koji su ustvari i uhvaćeni u prevari? Teško je suditi i pametovati jesu li im njihove žene trebale oprostiti ili ne, ali svejedno nas zabavlja razmišljati o tome što bismo mi učinile na njihovom mjestu... 

Tristan Thompson i Khloe Kardashian

Doslovno nekoliko dana prije nego je Khloe rodila djevojčicu True, izašle su fotografije njezinog zaručnika Tristana sa ne jednom, ne dvije, već tri žene. Navodno je Khloe zbog šoka i stresa krenula u nešto raniji porod, a koliko znamo - par je još uvijek zajedno, odnosno Khloe je odlučila oprostiti prevaru. 

 

 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ben Affleck i Jennifer Garner

Kada su Ben i Jennifer najavili razvod u 2015. godini svijet je ostao zatečen. Ovaj je par uvijek izgledao sretno i zaljubljeno, ali do rastave je došlo nakon što su isplivali detalji Benove prevare sa njihovom dadiljom. Navodno ovo i nije prvi Benov "izlet", a par se službeno rastao 2017. godine. 

 

 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Brad Pitt i Jennifer Aniston

Ovu priču svi već jako dobro znamo: Brad je upoznao Angelinu na snimanju filma Gospon i gospođa Smith i dogodila se ljubav. Međutim, problem je u tome što je Brad tada još uvijek bio u braku s Jennifer. Jennifer je u jednom intervjuu rekla kako se Brad emocionalno distancirao od nje tijekom snimanja tog filma, a paralelno s tim su krenule glasine o Angelini. 

 

 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Robert Pattinson i Kristen Stewart

Kristen je uhvaćena na dosta neugodnim fotografijama sa (tada oženjenim) redateljem Rupertom Sandersom dok su 2012. snimali film Snjeguljica i lovac. Nakon svega, Kristen se javno ispričala Robertu za prevaru, ali par je svejedno prekinuo. Nekoliko godina kasnije, Kristen je otkrila kako je biseksualka i trenutno je u vezi s manekenkom Stellom Maxwell.

 

 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ashton Kutcher i Demi Moore

Navodno je Ashton 2011. godine prevario svoju tadašnju suprugu Demi Moore sa čak dvije djevojke na jednom ludom Hollywoodskom tulumu, a nedugo nakon šuškanja par je službeno objavio svoj razvod. 

 

 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Jay-Z i Beyonce

Tračevi o turbulentnom braku Beyoncé i Jaya kruže već godinama, ali nakon što je Bey iznenada objavila cijeli album posvećen prevari i oprostu - sve nam je postalo jasno. Tek prije nekoliko mjeseci Jay-Z je u jednom intervjuu napokon i službeno priznao da je prevario svoju suprugu, ali da im je dolazak blizanaca pomogao u prelasku preko problema. 

 

 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Tony Parker i Eva Longoria

Tony je prevario svoju tadašnju suprugu, glumicu Evu Longoriju sa suprugom svojeg kolege košarkaša 2010. godine, a Eva mu nikako to nije mogla oprostiti pa se par jako brzo nakon toga službeno i razveo. 

 

 

 | Autor: Getty Images Getty Images

 

Photo: Getty Images

Komentari 0