Stars

Jennifer Lopez prisjetila se teških početaka i trenutka koji je sve promijenio: "Bilo je kao u bajci"

  • Jennifer Lopez osvrnula se na karijeru i teške početke koje je imala
  • Često osjećala kao autsajderica, uglavnom zbog svog portorikanskog podrijetla i toga što je žena
  • U nedavnom intervju prepričala je trenutak za koji je znala da joj je zauvijek promijenio život

Jennifer Lopez, 52-godišnja zvijezda upravo promovira svoj film "Merry Me", u kojem glumi globalnu pop glazbenu senzaciju koja se bori i sa svojim zapetljanim romantičnim životom. Iako je uloga bliska samoj Lopez film je glumici bio prilika da rezimira vlastitu karijeru i progovori o tome kako je postala superzvijezda kakva je danas.

Možda vas zanima Jennifer Lopez, Adele, Drew Barrymore i Halle Barry govore o ponovnom dejtanju nakon razvoda Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

U nedavnom intervjuu za Rolling Stone, Lopez je govorila o pronalaženju uspjeha u showbizu nakon skromnih početaka u Bronxu. Zvijezda je rekla da je njezin uspon do slave bio "spor i stalan" i osvrnula se na trenutak kada je shvatila da joj se život zauvijek promijenio jer je postala slavna osoba.

Trenutak se dogodio kasnih 1990-ih kada je koračala po hotelskom apartmanu u Londonu, gledajući brojne dizajnerske cipele poredane uza zid. "Bila sam uzbuđena, znala sam kako je to hodati u tenisicama koje imaju rupe na đonovima", prisjetila se. "Samo sam mislila: 'Događa li se ovo?' Bilo je to gotovo poput bajke. I nije se radilo o bogatstvu. Radilo se o promjeni", ispričala je Lopez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Potom je dodala: "Taj hotelski apartman bio je veći od kuće u kojoj sam odrasla. Mnogo veći." Lopez je postala slavna 1997. godine nakon što je glumila u filmu "Selena" izbog kojeg je zaradila nominaciju za Zlatni globus za svoju izvedbu. Unatoč desetljećima gotovo jedva primjetnog napredovanja, Lopez je rekla da nije tijekom godina nikad nije odustajala.

Jennifer Lopez se jako naljutila na Afflecka jer je otkrio neugodne detalje o propalom braku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Možda vas zanima Jennifer Lopez u damskoj kombinaciji s divnim kaputom i čizmama - i ovaj put ne otkriva trbušnjake Rubrika Life&style Life&style

"Mislila sam da sam autsajder", rekla je. "Uvijek sam se osjećala kao da ne pripadam u taj svijet. Uvijek. Uvijek sam osjećala kao da ja nisam ona koja treba biti u prostoriji." Lopez je pripisala taj osjećaj dijelom tome što je Portorikanka, iz Bronxa, i žena. Biti rođena u siromašnoj obitelji i ne poznavati nikoga u poslu bilo je veoma teško, dodala je. Tada je odlučila da će jednostavno pokušati otvoriti vrata showbiza sama. "Rekla sam samoj sebi: Samo ću pokušati. Pokušat ću ući ovdje", prisjetila se pjevačica.

Photo: Instagram@jlo

Komentari 0