Stars

Jennifer Lopez se jako naljutila na Afflecka jer je otkrio neugodne detalje o propalom braku

  • Jennifer Lopez naljutila se na Bena zbog nedavnog intervjua u kojem je pričao o braku s Jennifer Garner
  • Priznao je kako se zbog nezadovoljstva borio s alkoholom, ali mu to nova djevojka zamjera
  • Javnost smatra kako Ben krivi bivšu suprugu zbog svojih problema, a J. Lo se s njom ipak pokušava bolje upoznati

Nakon intervjua u kojem je Ben Affleck priznao kako mu je u braku s Jennifer Garner bilo teško, javnost na te izjave ne gleda blagonaklono. Osim toga, čini se da je naljutio i Jennifer Lopez.

Dok je objašnjavao kako se borio s alkoholizmom i kako bi vjerojatno još bio u tom problemu da je ostao s bivšom suprugom, zvučalo je kao da veliku krivicu svaljuje na nju. A J. Lo se to nimalo ne sviđa jer je sada i ona upletena u cijelu priču.

"Počeo sam piti jer sam se osjećao zarobljenim. Nisam mogao otići zbog djece, ali nisam bio sretan i nisam znao što učiniti. Rješenje je bilo uzeti bocu viskija i zaspati na kauču", rekao je glumac. No to se njegovoj bivšoj i sadašnjoj djevojci nije nimalo svidjelo.

"Ona je srela Jennifer Garner. Pokušava se s njom i njezinom i Benovom djecom bolje upoznati", rekao je izvor blizak paru zaključivši i da je to od njega bila prilično nemarna izjava.

Jennifer Lopez i Ben Affleck Možda vas zanima Ben Affleck u velikom intervjuu govori o zahvalnosti na drugim prilikama u životu Rubrika Stars Stars

A čini se da se Jen pritom boji i da ne nastradaju djeca. Ben i Jennifer Garner bili su u braku od 2005. do 2015. godine i rastali su se nedugo nakon desete godišnjice braka. Roditelji su 16-godišnje Violet, 12-godišnje Seraphine i 9-godišnjeg Samuela. J.Lo je pak u braku s Marcom Anthonyjem dobila blizance, 13-godišnjeg Maxa i Emmu.

Svi bivši supružnici su u dobrim odnosima, a Ben je s bivšom suprugom i sadašnjom djevojkom te djecom proveo i prošlu Noć vještica. Osim toga novi se par s djecom družio u nekoliko navrata pa je jasno koliko žele da svi odnosi funkcioniraju.

Twitterom su se proširili negativni komentari o Benovim izjavama. "Kad ne možeš prihvatiti da je tvoj problem s alkoholom tu zbog tebe, onda i dalje imaš problem s alkoholom. Jennifer nije ta koja ga je natjerala da pije, ali ga je vozila na rehabilitaciju da mu spasi život", glasio je jedan komentar.

Možda vas zanima Ben Affleck otvorio dušu: "Vjerojatno bih još uvijek bio alkoholičar da sam ostao u braku s Jennifer Garner" Rubrika Stars Stars

"Besplatna PR lekcija Benu: pio sam jer sam bio nesretan. Završi rečenicu tu!", dodao je jedan korisnik Twittera. "To da krivi svoju bivšu suprugu za svoje probleme s alkoholom mi govori sve što trebam znati o njemu. J.Lo, baš si našla dobru partiju", napisao je drugi.

Ipak, iako ga kritiziraju zbog načina na koji priča o propalom braku, Ben je ipak shvatio što ga je mučilo, iako doista zvuči kao da krivi druge. "Naš brak nije funkcionirao, to se događa, s nekim koga volim i poštujem, ali nismo više trebali biti u braku", rekao je, dodavši da je Jennifer divna mama njihovoj djeci. 

 

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0