Stars

Jennifer Lopez otkrila detalje svoje blagdanske zabave: "Oni su za mene glasnici ljubavi, Božji znak..."

  • Jennifer Lopez odabrala je kolibriće kao temu za svoj božićni party, a ovim pticama se divi pa čak i poistovjećuje s njima
  • Bio je to i njezin prvi Božić u ulozi gospođe Affleck, a blagdane provodi u društvu obitelji i prijatelja
  • Glumica i pjevačica otkrila je detalje i nove fotografije sa svoje glamurozne božićne zabave

Na svojoj web stranici On The J.Lo, Jennifer Lopez je otkrila detalje o ekstravagantnoj zabavi koju su ona i njezin suprug organizirali u svom domu u Hollywoodu. Za vikend prije Božića su Affleckovi dočekali goste (među kojima je bilo puno zvijezda) u svom raskošno ukrašenom domu, koji je pjevačica uredila na temu kolibrića.

Jennifer Lopet u filmu 'Vjenčanje za umrijeti' Možda vas zanima Stiže nova komedija JLo 'Vjenčanje za umrijeti': pirati na egzotičnom otoku nabasat će na pogrešnu mladenku... Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Volim stvoriti temu za svaki praznik“, napisala je prije nego što je objasnila značenje svoje teme. „Napisala sam pjesmu pod nazivom 'Hummingbird' za svoj novi album 'This Is Me… Now'. Za mene su kolibrići glasnici ljubavi. Vrlo su okretni — mogu letjeti naprijed, nazad, gore i dolje. Također su najbrže ptice, ali uvijek imaju vremena zastati, pojesti nešto slatko i pomirisati ruže. Poistovjećujem se s njima, ali više od svega, kad god vidim kojeg, osjećam se kao da je to Božji znak da će sve biti u redu“. 

„Dakle, ove godine sam odlučila da će kolibrić biti savršena tema“, nastavila je. „Spojili smo obitelji, udvostručili ljude, udvostručili zabavu, udvostručili ljubav, udvostručili darove i utrostručili kaos!!!“. 

 | Autor: On The JLo On The JLo

Zvijezda je također otkrila svoj izgled za svečanu večer, koji se sastojao od zadivljujuće metalik haljine od Guccija, ukrašene zlatnim, srebrnim i zelenim kolibrićima. Haljina je uključivala lažni ovratnik, stegnuti struk i duge napuhane rukave s manšetama. Glamuroznu haljinu nadopunila je naušnicama, a kosu je skupila u kovrčavi rep.

„Također sam odabrala boje kolibrića za svoju blagdansku haljinu ove godine. To je Guccijeva haljina koju sam imala u ormaru, a kupila sam je prije godinu dana i čekala sam savršenu priliku za nošenje. Mislila sam da je savršena za našu 'kolibrić' božićnu zabavu“, napisala je.

Lopez je također podijelila nekoliko fotografija uređenja doma, uključujući i njezino božićno drvce na temu. „Željela sam imati drvo u kući koje je bilo drvo kolibrića, podsjećajući nas da će sve što je učinjeno s ljubavlju uvijek biti u redu“, napisala je.

Na jednoj slici, koju je također podijelila na Instagramu, zvijezda pozira pored svog drvca u svečanoj haljini s bijelim ovratnikom. Haljina je ispisana crvenim mašnicama na tirkizno-plavoj pozadini. Haljinu je uparila sa svjetlucavo crvenim štiklama i parom velikih bijelo-zlatnih cvjetnih naušnica. Zvijezda je zalizala kosu i imala je tamnocrveni ruž za usne.

Jennifer Lopez | Autor: Instagram Instagram Jennifer Lopez

Osnivačica JLo Beauty također je ispričala kako su se ona i njezina mješovita obitelj uspjeli vratiti blagdanskoj tradiciji prije pandemije. „Posljednjih 8 godina radimo Christmas Edition Taco Tuesday, gdje se okupljamo i prigodno oblačimo i pjevamo božićne pjesme“, napisala je. „Ovo je prvi puta nakon dugo vremena da smo se mogli okupiti i družiti se s ljudima koje nismo dugo vidjeli. Zabava je bila puna članova obitelji, prijatelja, kolega i ljudi s kojima se poznajemo godinama. Pjevali smo i plesali i bilo nam je nevjerojatno!“

Sam u kući Možda vas zanima Prošle su 32 godine od prvog filma 'Sam u kući', evo gdje su danas glavni glumci Rubrika Life&style Life&style
Photo: On The JLo

Komentari 0