Life&style
Jennifer Lopet u filmu 'Vjenčanje za umrijeti'

Stiže nova komedija JLo 'Vjenčanje za umrijeti': pirati na egzotičnom otoku nabasat će na pogrešnu mladenku...

  • Renesansa romantičnih komedija je godine u evidentna, dokazuje i najnovija na popisu, 'Vjenčanje za umrijeti'
  • Vjenčanje iz snova Jennifer Lopez poći će po krivu, a s romantikom se u filmu miješaju i triler i akcija
  • Film dolazi u naša kina 29. 12. 2022. godin

U režiji Jasona Moorea, istog tipa koji je predvodio slavne kino komedije kao što su 'Na putu do zvijezda' i 'Sisters', dolazeći američki film razlikuje se od bilo kojeg drugog romcoma, miješajući triler i akciju s komedijom i romantikom.

Možda vas zanima Mala Sophie, kći Judea Lawa iz filma 'Ljubav i praznici', danas je odrasla i izgleda totalno drugačije Rubrika Stars Stars

S Jennifer Lopez i Joshom Duhamelom u glavnim ulogama, film pokazuje sve što bi moglo poći po zlu u jednom od najvažnijih dana u životu jedne žene. Evo što do sada znamo o filmu…

Postoji li trailer za 'Vjenčanje za umrijeti'?

Trailer za 'Vjenčanje za umrijeti' objavio je Prime Video 4. listopada 2022. Isječak nas upoznaje s prekrasnim parom iz filma, Darcy (Jennifer Lopez) i Tomom (Josh Duhamel), koji će se uskoro vjenčati na otoku iz snova. Naravno, niti jedan poseban dan nije potpun bez ekscentričnih obitelji ovog para, bivšeg na popisu gostiju itd.

Stvari se okrenu za 180 stupnjeva kada se skupina opasnih pirata pojavi nepozvana, otmu svadbenu povorku i izazovu potpuni kaos. Darcy i Tom, međutim, ne padaju bez borbe. Od nošenja bojeve granate u gustoj šumi do pucanja iz sačmarice s krova automobila, par mora udružiti ruke kako bi spasio svoje voljene prije nego što bude prekasno.

Drugi trailer, ili kako ga je Prime Video nazvao 'Holliday Cut', objavljen je 7. prosinca 2022. godine, dajući nam još jedan pogled na sav nestašluk, smijeh i nasilje kojih će očito biti puno u filmu.

O čemu se radi u filmu 'Vjenčanje za umrijeti'?

Ovo je službeni sinopsis za 'Vjenčanje za umrijeti':

“U filmu Darcy (Jennifer Lopez) i Tom (Josh Duhamel) okupljaju svoje ljupke, ali vrlo tvrdoglave obitelji za vjenčanje na dalekoj destinaciji, baš u trenutku kada se par počinje hladiti. I ako već to nije bila dovoljna prijetnja slavlju, iznenada su svi životi u opasnosti kada je cijela družina uzeta za taoce. 'Dok nas smrt ne rastavi' poprima potpuno novo značenje u ovoj urnebesnoj avanturi punoj adrenalina dok Darcy i Tom moraju spasiti svoje najmilije — ako se prije toga ne poubijaju.“

 | Autor: Lionsgate movies Lionsgate movies

Gdje i kada možeš pogledati 'Vjenčanje za umrijeti'?

Film će biti dostupan za streaming isključivo na Prime Video 27. siječnja 2023. U kinima kod nas  počinje igrati 29. 12. 2022. godine. 

Kada je počelo snimanje filma 'Vjenčanje za umrijeti' i tko sve sudjeluje?

Planovi za film prvi put su objavljeni 19. siječnja 2019. godine. Redatelju Mooreu pridružio se scenarist Mark Hammer. Značajna imena poput Liz Meriwether, Davida Hobermana i Todda Liebermana također su uključena u produkciju filma. U početku je Ryan Reynolds trebao započeti s filmom preko svoje producentske tvrtke Maximum Effort. U listopadu 2020. Lopez je, zajedno s Bennyjem Medinom i Elaine Goldsmith-Thomas, također sudjelovala kao producent kroz Nuyorican Productions.

 | Autor: Lionsgate movies Lionsgate movies

Vijest o izboru glumaca za film prvi put je objavljena 27. listopada 2020., a Lopez glumi glavnu žensku ulogu u filmu. Reynolds više nije bio dio projekta te ga je zamijenio Armie Hammer. 

Međutim, zbog optužbi za zlostavljanje protiv njega, Hammer je izašao iz projekta. Hammera je ubrzo zamijenio Duhamel. Kasnije je potvrđen izbor za Sôniu Bragu i Jennifer Coolidge, a slijede ih Lenny Kravitz, D'Arcy Carden, Cheech Marin, Selena Tan, Alex Mallari Jr., Desmin Borges, Callie Hernandez i Steve Coulter.

Snimanje je trebalo započeti u ljeto 2019., ali je na kraju odgođeno za 22. veljače 2021. Snimanje se odvijalo u Bostonu i Dominikanskoj Republici. 

Sharon Stone, film Fatalna privlačnost Možda vas zanima 10 najboljih erotskih trilera svih vremena, za uzbudljive filmske večeri Rubrika Life&style Life&style
Photo: Lionsgate movies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    volim filmove j lo