Life&style
Sam u kući

Prošle su 32 godine od prvog filma 'Sam u kući', evo gdje su danas glavni glumci

  • Već legendarni film 'Sam u kući' izišao je prije više od trideset godina
  • Koliko god strogi kritičari tog filma kukali, 'Sam u kući' je film koji se gotovo redovito nalazi na ljestvici 10 najgledanijih ikada za vrijeme blagdana 
  • Otkrit ćemo ti čime se neki od glumaca danas bave te kako izgledaju 

Naravno, svi znaju tko su Kevin, Buzz i Marv. Međutim, znaš li kako danas izgledaju - 32 godine od izlaska prvog filma 'Sam u kući'? Naravno da su se svi jako promijenili. Neki su napravili zapažene filmske karijere, a neki ipak nisu uspjeli postati glumačke zvijezde.

Čarobni Mike Možda vas zanima Salma Hayek otkrila je kako joj je bilo snimati senzualne scene erotskog plesa s Channingom Tatumom Rubrika Life&style Life&style

1. Macaulay Culkin (Kevin)

Culkina smo prvi put susreli 1990. godine kada je imao tek deset godina. Godinu dana kasnije smo ga gledali u filmovima 'Moja djevojka' te 'Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku'. Nakon tih uloga, Culkin se povremeno pojavljivao u javnosti do 2002. godine, a potom je jednostavno nestao iz javnosti na neko vrijeme. Ono što znamo jest da je osam godina bio u vezi s glumicom Milom Kunis te da su 2011. godine prekinuli. Godine 2017. bio je u vezi sa zvijezdom serije 'Lagodni život Zacka i Codyja, Brendom Song, a nedavno je podijelio vijest da je postao otac. 

Unazad nekoliko godina je prilično aktivan na društvenim mrežama, a ima i svoj podcast 'Bunny Ears' u kojemu ugošćuje mnoge svjetske zvijezde. 

2. Devin Ratray (Buzz)

Nakon uloge Kevinovog starijeg brata Buzza (po kojoj je najpoznatiji), glumac Devin Ratray nastavio je glumačku karijeru, ali nije mu baš išlo pa je dobivao samo sporedne uloge. Mogli smo ga vidjeti u nekim epizodama serija 'Zakon i red', 'Blue Bloods' i 'Čikaška Hitna'.

Također, Devin se pojavio i u novom 'Sam u kući' filmu pod nazivom 'Home Sweet Home Alone' u kojemu je utjelovio ulogu policajca.

3. Joe Pesci (Harry)

Joe Pesci, poznatiji kao nespretni lopov Harry, nakon filma 'Sam u kući' nastavio je nizati zapažene filmske uloge u kojima je i dalje često glumio lopove i kriminalce. Većinom je glumio uz Roberta De Nira u filmovima kao što su 'Dobri momci', 'Casino' i 'Irac'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Pesci (@joepesci)

4. Daniel Stern (Marv)

Nakon svoje uloge u filmovima 'Sam u kući', Stern je ostao u filmskoj industriji i bio narator u seriji 'The Wonder Years'. Također, mogli smo ga viđati u filmovima i serijama kao što su 'Shrills', 'Battle of the Bulbs' i 'Rookie of the Year'.

5. Catherine O'Hara

Glumica Catherine O'Hara bila je poznata i prije svoje uloge Kevinove majke, a nakon te uloge nastavila je prilično uspješno glumiti, ali je i posuđivala glasove mnogim animiranim likovima. Neki od filmova i serija u kojima je Catherine glumila nakon 'Sam u kući' su 'Kako preživjeti Božić' te 'Schitt's Creek', koja joj je donijela nagradu Emmy za najbolju glavnu glumicu u 2020. godini. 

Očito je da su se glumci prilično promijenili, ali glumac Devin Ratray, poznatiji kao Buzz, rekao je u jednom intervjuu da je ostao u kontaktu s nekoliko kolega sa snimanja 'Sam u kući' te da su napravili grupni chat u kojem dogovaraju ponovno okupljanje. 

„Tko zna što se može dogoditi u budućnosti“, izjavio je. Premda u dogovorima nisu spomenuti Macaulay Culkin (Kevin) i Catherine O'Hara (mama), Devin objašnjava da o njima misli sve najbolje i da za njih ima samo riječi hvale.

Možda vas zanima Svi imamo svog favorita, ali ovo je 7 najdirljivijih božićnih filmova svih vremena Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@realbryannaalexis
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ostarili hehe