Stars

Jennifer Aniston je zbog upornih pitanja kad će se udati/postati majka morala na terapiju

  • Jennifer Aniston javna je osoba već više od 30 godina i tijekom godina ovu 52-godišnju ljepoticu muči pitanje, točnije muče ju pitanjem, misli li se ostvariti i kao majka
  • Ta medijska usmjerenost na pitanje udaje i još više majčinstva, kao i u nekoliko navrata lažne vijesti da je usvojila dijete, natjerali su glumicu da potraži pomoć psihoterapeuta
  • Ne možete spriječiti ljude da to čitaju, čak i članove obitelji i onda zapitkuju: "Što je ovo? Ima ćeš dijete? Zar se udaješ?" kaže ona
  • "Postoji stalni pritisak da žena mora postati majka inače je roba s greškom. Možda svrha mog boravka na zemlji nije da rađam. Možda sam tu zbog nekih drugih stvari". I ima pravo

Međutim, Jen je uvijek bila tajnovita u vezi sa svojim planovima za dijete, u prošlosti je negirala takve izvještaje, a u intervjuima se nerijetko dotakla odgovora na pitanje zašto nikada nije postala majkom. Tako je u jednom intervjuu otkrila: "'Stalno se govori: 'Jen ne može zadržati muškarca', kao i 'Jen ne želi imati djecu jer je sebična i posvećena karijeri'. Govore i da sam tužna i slomljenog srca. Stalno postoji taj pritisak da žena mora postati i majka, jer ako se to ne ostvari onda su 'roba s greškom'. Možda svrha mog boravka na zemlji nije da rađam. Možda sam tu zbog nekih drugih stvari?"

Možda vas zanima Jennifer Aniston: Nisam sigurna želim li djecu Rubrika Stars Stars

Godinu dana kasnije, u razgovoru za američki Elle je priznala kako smatra da neke žene jednostavno nisu rođene da budu supruge i majke. "Živimo u društvu koje ženama šalje poruku: do ove godine moraš se udati; do ove moraš roditi djecu. To je bajka. To je kalup koji polagano pokušavamo slomiti."

Ipak, glumica je pronašla način da se nosi s neprestanim propitivanjem svog osobnog života. "Doista sam puno izvukla iz terapije", povjerila se Jennifer. Također je otkrila da aplikacije za spojeve za nju ne dolaze ne dolaze u obzir "Apsolutno ne. Držat ću se samo uobičajenih načina upoznavanja. Ono, kad muškarac pozove djevoju na večeru" i dodala kako joj brak nije na "radaru" jer se usredotočuje na "pronalaženje fantastičnog partnera".

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell "Imam posao koji volim, imam ljude u životu koji mi znače sve i imam lijepe pse. Ja sam samo vrlo sretno i blagoslovljeno ljudsko biće"

U određenim publikacijama tijekom posljednjih nekoliko desetljeća stalno se tvrdilo da je trudna, ponekad su čak navodili i s blizancima. Jednako tako se u travnju ove godine tijekom ponovnog okupljanja ekipe "Prijatelja" zbog snimanja dugoiščekivanog nastavka, proširila lažna vijest kako je Jennifer iznenadila kolege sa seta podijelivši sjajne vijesti kako će uskoro postati majka.

Možda vas zanima Pronašli smo genijalne dizajnerske komade na sniženju Rubrika Moda Moda

Naime, dvaput razvedena glumica navodno je trebala posvojiti djevojčicu iz meksičkog sirotišta Casa Hogar Sion. Ipak, pokazalo se kako vijest nije točna te je glumica putem glasnogovornika izričito odbila ova nagađanja. U razgovoru za internetske novine TMZ glasnogovornik je poručio kako su prenesene vijesti 'lažne' te da se navedena situacija nikada nije desila.

No, glasine o tome da je Jen usvojila dijete iz Casa Hogar Sion bile su tema i 2011. godine prije nego što je ovjekovječila svoju ljubav sa suprugom Justinom Therouxom. Ipak, otkako se rastala od Therouxa, Jennifer nije bila u ljubavnoj vezi, iako je nekoliko časopisa potaknulo priču o njezinom romantičnoj pomirbi s Bradom Pittom nakon što se on rastao od Angeline Jolie, glasina nije utemeljena.

Možda vas zanima 5 modnih komada koje Jennifer Aniston stalno vrti u krug i uvijek je dobro odjevena Rubrika Moda Moda

Mnoge jednostavne stvari Jennifer daju mir u teškim životnim trenutcima, poput zalaska sunca iz njezine mega vile Bel-Air u Kaliforniji. "To mi je najdraži trenutak. Voljela bih da možemo zaustaviti vrijeme u tom čarobnom trenutku da se što više cijeni dan i ono što se događa", kazala je Jennifer. A meditacija također pozitivno djeluje kod nje. "Meditiram svaki dan - i sjedim u miru, pišem. To je dovoljno. I svaka vrsta vježbanja joge je moja meditacija. Samo vjerujem u širi smisao svega. I vjerujem u čovječanstvo, iako nas toliko toga obeshrabruje da vjerujemo, ali ja vjerujem." Veliku radost donose joj i psi. Ima mješanca šnaucera Clydea, mješanca pit-bulla Sophie i spašenog mješanca pirenejskog planinskog psa pod imenom Lord Chesterfield.

Tabloidi je ne puštaju na miru! Jennifer Aniston je oštro reagirala na glasinu da postaje majka

"Stvarno sam spokojna", podijelila je jedna od omiljenih holivudskih plavuša koja je i u 50-ima na vrhu ljestvice najljepših žena. "Imam posao koji volim, imam ljude u životu koji mi znače sve i imam lijepe pse. Ja sam samo vrlo sretno i blagoslovljeno ljudsko biće". I istaknula je svoje pozitivne osobine: "Imam dobro srce i sjajan sam prijatelj. U svemu se vodim ljubavlju."

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0