Stars

Jennifer Aniston: Nisam sigurna želim li djecu

Jennifer Aniston vjerojatno je zvijezda koju su najviše puta proglasili trudnom ili barem pretpostavili da očajnički želi postati majka. Iako su je tabloidi uistinu razapinjali, glumica se dugo nije oglašavala. Sada je konačno progovorila o majčinstvu i otkrila što zapravo misli o tome

Slavna glumica Jennifer Aniston (49) u životu je bila protagonistica kultnih serija i filmova, ali i fatalnih ljubavnih brodoloma. Sve je to bio sjajan materijal pomoću kojeg su je tabloidi više od dva desetljeća sustavno proglašavali tužnom i usamljenom. Osim toga, neprestano su pretpostavljali da očajnički želi postati majka ili da je već trudna. Iako je jedna od najbolje plaćenih glumica na svijetu, velika profesionalka i izgleda besprijekorno - i dalje joj pripisuju tugu zbog otkucaja biološkog sata. Za mnoge, planetarno popularna 'Prijateljica' samo je još jedna žena koja se nije ostvarila kao majka.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on

O okrutnim i napadnim medijskim natpisima Jennifer se nije mnogo oglašavala, ali ponekad je znala poslati stvarno snažne poruke. O nekima smo već pisali, ali naprosto moramo prepričati dio intervjua za Glamour. Jen su tada upitali koju bi rečenicu o sebi zabranila u tabloidima. 
''Rekla bih, mislim da je najbolja ona na kojoj, uz sliku mene s rukom preko mog trbuha, piše ''Napokon trudna!''. Mislim, to je kao da te slikaju i potom kreiraju ovu priču. Tvoje je tijelo u normalnom stanju u kojem je pojelo dva zalogaja više, ili si samo napuhnuta, a onda vidiš nacrtane krugove oko tog trbuha koji poručuju da si trudna. A zapravo nisam, to je samo moje tijelo. U tome nema nikakve priče. Rođenje djeteta, kao što svi znamo, nije tuđi posao i tiče se samo para ili osobe koja kroz to prolazi.'' - objasnila je i moramo priznati da je apsolutno u pravu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinema Magazine (@suavitymag) on

Nedavno je Jennifer, u velikom intervjuu za američki Elle, ponovo otvoreno i bez cenzure progovorila o majčinstvu, ali i bivšim supruzima. ''Ne osjećam prazninu. Uistinu ne osjećam. Moji brakovi (s Bradom Pittom i Justinom Therouxom) bili su, po mom mišljenju, jako uspješni. Kada su došli na kraj, bilo je to zato što smo izabrali da želimo biti sretni. A sreća više nije postojala pod tim uvjetima'' - osvrnula se na bivše veze zbog kojih su je mediji proglašavali velikom patnicom. A Jen je, čini se, samo tražila svoju sreću, s punim pravom. Ona, naime, smatra da je ostanak u braku iz straha uzaludno trošenje jednog jedinog života kojeg imamo:''Kad uložiš trud i kad se čini da više uistinu ne funkcionira, to je u redu. To nije promašaj. Postoje klišejji koje treba promijeniti, znaš? To su mišljenja vrlo zatvorenih umova.''   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trend Optic (@trendoptic) on

Jennifer smatra da ne postoji savršeni kalup za sreću: ''Ideja sretnog kraja vrlo je romantična ideja. Vrlo je bajkovita. Razumijem to i moguće je da za neke ljude taj princip funkcionira. To je moćno, nevjerojatno, vrijedno divljenja. Čak i vrijedno zavisti. Ali svačiji je put drugačiji.'' Osim toga, glumica je dodala kako često osjeća da sve što ona radi često ostaje u sjeni ideje da nije postala, i da možda neće ni postati, majka.

Možda vas zanima "Vidi joj trbuh! A da nije trudna?" Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista Unica (@unica.romania) on

''Živimo u društvu koje ženi šalje poruke poput: Do određenih godina se trebaš udati. Do određenih godina trebaš roditi. To je bajka. To je samo kalup koji pokušavamo polako slomiti.'' - tvrdi Aniston koja uopće nije sigurna želi li imati djecu. Iskreno je rekla da joj je ta ideja pomalo zastrašujuća. ''Neke žene stvorene su da budu supruge, da imaju djecu. Ja ne znam koliko je to u skladu s mojom prirodom'' - priznala je ono što žene, iz straha ili srama, često prešućuju.

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0