Moda

5 modnih komada koje Jennifer Aniston stalno vrti u krug i uvijek je dobro odjevena

  • Jennifer Aniston slovi za jednu od žena s najviše stila u Hollywoodu, a nije teško ni vidjeti zašto
  • Od serije „Prijatelji“ koja ju je proslavila do mnogih filmova, prošetala se u brojnim modnim kombinacijama i koje nadahnjuju i mame uzdahe
  • Vješto njegujući opušten stil izgleda poput najelegantnije djevojke iz susjedstva

Jennifer Aniston naše je simpatije zasigurno pridobila ulogom u kultno omiljenoj seriji 90-ih Prijatelji, a u svom modnom izričaju zna nas ugodno iznenaditi, odajući počast ulozi Rachel Green, ali i stvorivši tako vlastiti klasični i ležeran stil - zbog čega je još više volimo. Možda si već i opazila kako njezine najbolje odijevne kombinacije vješto spajaju sofisticirani sako, provjereni traper, crne štikle ili nezaobilazne crne haljine - a ponekad zna čak i sve svoje favorite vješto razraditi u istaknut look. Dakle, odlika njezinog stila je klasika koja uključuje puno neutralnih boja i ženstvenih krojeva koji laskaju figuri bez pretjeranog igranja na kartu seksipila. Ako voliš bezvremensku modu, ono što ćeš vidjeti u nastavku definitino će ti se svidjeti.

Možda vas zanima Nova frizura za novi početak! Jennifer Aniston objavom sretne vijesti oduševila obožavatelje Rubrika Stars Stars

1. Cipele s punom petom

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Iako ove cipele trenutno ne doživljavaju veliku renesansu i povratak u modni svijet, Aniston ih nije nikada prestala nositi, dokazujući kako su nevjerojatno svestrane. Ovdje ih je stilizirala s crnom dugom haljinom, a u prošlosti ih je kombinirala gotovo sa svime, od traperica do traper hlačica.

2. Elegantna mala crna haljina

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Sofisticirana kožna crna haljina pravi je izbor jer je vrlo svestrana, bilo da je prigoda formalna večer u gradu ili ležerni poslovni ručak tijekom dana, mala crna dobro će ti poslužiti. 

3. Bijele hlače

 | Autor: shutterstock shutterstock

Jennifer je definitivno dokazala kako bi bijele hlače trebalo nositi tijekom cijele godine. Savršeno ih je uklopila s opuštenom bijelom majicom i klasičnim crnim sakoom, pokazavši kako idealno idu zimi ili jeseni uz elegantne gležnjače.

4. Sako koji prati liniju tijela

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Kao što si mogla primjetiti Aniston obožava kombinirati sakoe. Bez obzira šeta li gradom ili obara izgledom na nekom velikom događanju hodajući crvenim tepihom.

5. Obične traperice

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Bilo da je riječ o svijetlom, srednjem ili tamnom jeansu, traper nas nikada neće iznevjeriti. I Jennifer misli tako. Ovdje ih nosi s klasičnom bijelom košuljom i (opet) sandalama s punom petom. 

Možda vas zanima Jennifer Aniston objavila fotku zbog koje su svi uvjereni da se vratila Bradu Pittu Rubrika Stars Stars
Photo: shutterstock

Komentari 0