Stars

52-godišnja Jennifer Aniston ipak će postati majka: u lipnju stiže djevojčica!

  • Jennifer Aniston objavila je divne vijesti tijekom specijalnog okupljanja ekipe iz Prijatelja 
  • Glumica koju su nerijetko ispitivali zašto se nije ostvarila kao majka i koja se često (i opravdano) ljutila na takva pitanja ipak se odlučila na taj veliki korak
  • Roditi dijete nije bila opcija za 52-godišnjakinju - djevojčica stiže iz meksičkog sirotišta Casa Hogar Sion

Tijekom ponovnog okupljanja ekipe "Prijatelja" zbog snimanja dogoiščekivanog nastavka serije glumica Jennifer Aniston iznenadila je kolege sa seta te podijelila sjajne vijesti kako će uskoro postati majka. Naime, dvaput razvedena glumica odlučila je posvojiti djevojčicu iz meksičkog sirotišta, Casa Hogar Sion. Jennifer dugi niz godina potpomaže sirotište, a njezini prijatelji oduševljeni su odlukom i kažu kako bi se postupak usvajanja trebao dovršiti već do lipnja.

Možda vas zanima Jedan čovjek razotkrio glasovni tik Jennifer Aniston: "Ako si veliki fan Prijatelja, nemoj ovoj pogledati!" Rubrika Life&style Life&style

“Jen je smatrala da je ponovno okupljanje savršeno vrijeme za najavu dolaska djeteta cijeloj ekipi. Iako je ženski dio grupe već čuo sretnu vijest jer se redovito viđaju, mislila je da bi bilo zgodno i posebno iznenaditi vijestima muški dio ekipe, jer ih u zadnje vrijeme rijetko viđa zbog zauzetog života i radnih obaveza", rekao je jedan "insider" za Mirror.

„Provevši zajedno gotovo cijelo desetljeće, proživjeli su sve životne zgode i nezgode jedni drugih i podržavali se kroz sva svoja teška vremena, uključujući borbu Courteney Cox s neplodnošću i Jenin bolni razvod od Brada Pitta. "Znajući koliko je to Jennifer uvijek željela, proslava radosnih vijesti koje su označile prekretnicu u njezinom životu postala je još emotivnija." "Svi su bili presretni kad im je rekla - dajući joj roditeljske savjete, koje je obećala poslušati  kad dijete stigne u njezin dom", dodao je izvor.

Glasine o tome da je Jen usvojila dijete iz Casa Hogar Sion bile su tema i 2011. godine prije nego što je ovjekovječila svoju ljubav sa suprugom Justinom Therouxom.

Jennifer Aniston proslavila je 52. rođendan, a znakovitu čestitku uputio joj je i bivši suprug

Međutim, Jen je uvijek bila tajnovita u vezi sa svojim planovima za dijete, a u prošlosti je negirala takve izvještaje. Otkako je prošle godine pokrenula postupak posvojenja, Jenini prijatelji objavili su kako je uz nju svo vrijeme bila njezina najbolja prijateljica kako u glumačkom tako i u stvarnom životu Courteney Cox.

Možda vas zanima 5 modnih komada koje Jennifer Aniston stalno vrti u krug i uvijek je dobro odjevena Rubrika Moda Moda

Sumnje u posvajanje dijeteta pokrenula je upravo prošle godine kada je rekla: "Čujem smijeh, vidim djecu kako trče" u svojoj budućnosti, unatoč tome što je tada bila slobodna.

"Court zna da Jen ne želi stvarati veliku pompu oko svega, ali želi proslaviti ovu ogromnu prekretnicu u svom životu te planira intimnu večeru za sve svoje najbliže", dodaje izvor.

Photo: Getty Images

Komentari 0