Stars

Jennifer Aniston proslavila je 52. rođendan, a znakovitu čestitku uputio joj je i bivši suprug

  • Omiljena američka glumica Jennifer Aniston jučer je proslavila 52. rođendan, a čestitke su pristigle sa svih strana
  • Uz slavne prijateljice, glumice Courtney Cox i Reese Witherspoon, oglasio se i njezin bivši suprug Justin Theroux
  • Javne čestitke koje su joj uputili otkrile su i simpatične nadimke kojim Jennifer oslovljavaju bliski prijatelji

Glumica Jennifer Aniston proslavila je u četvrtak 11. veljače svoj 52. rođendan. Čestitke su joj na društvenim mrežama uputili brojni slavni prijatelji, uključujući glumice Courtney Cox i Reese Witherspoon.

"Sretan rođendan Jenny Louise. Znamo se toliko dugo da sam i zaboravila zašto te tako zovem. Volim te", napisala je Courtney u svojoj čestitci uz koju je priložila dvije zajedničke fotografije. Na jednoj od njih dvojac možemo vidjeti u društvu njezine kćeri Coco Arquette, kojoj je Jennifer krsna kuma.

Možda vas zanima Prisjetili smo se kako su ove 50 plus ljepotice izgledale na počecima svoje karijere Rubrika Stars Stars

Prijateljstvo sa seta

I dok se Courtney odlučila na objavu arhivskih fotografija, Reese Witherspoon je uz svoju čestitku priložila i recentnu fotografiju nastalu na snimanju druge sezone serije 'The Morning Show'. Zanimljivo je kako i Courtney i Reese s Jennifer osim dugogodišnjeg prijateljstva veže i pojavljivanje u seriji 'Prijatelji'. Dok je Courtney ondje utjelovila njezinu najbolju prijateljicu Monicu Geller, Reese je u nekoliko navrata u seriji gostovala kako njezina mlađa sestra Jill Green.

A upravo je tu simpatičnu referencu glumica iskoristila i u čestitci koju je objavila na Instagramu. "Sretan rođendan mojoj suvoditeljici. Od sestara Green do voditeljica vijesti, uvijek uspijemo naći vremena za razgovor i smijeh o svakoj temi pod Suncem. To je samo jedan od mnogih razloga zbog kojih se osjećam tako sretnom što te znam s ekrana i izvan njega", istaknula je Reese.

Možda vas zanima Jutarnje rutine poznatih zvijezda: Mnogi se dive ali i čude onome što rade Mark Wahlberg i Jennifer Aniston Rubrika Stars Stars

Omiljena gošća

Komičarka Ellen DeGeneres rođendansku je čestitku uputila uz kompilaciju isječaka iz vlastitog talk showa, a koja objedinjuje različite zgode nastale u trenutcima kada je Jennifer gostovala u emisiji. "Jennifer Aniston, jedinstvena si. Volim te. Sretan rođendan", riječi su kojima je popratila ovu objavu na svom Instagram profilu. Inače, zanimljiv je podatak da je upravo Jennifer bila njezin prvi gost kada je 2003. godine startala s danas kultnom emisijom 'The Ellen DeGeneres Show'.

Možda vas zanima 5 modnih komada koje Jennifer Aniston stalno vrti u krug i uvijek je dobro odjevena Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Oglasio se i bivši suprug

Posebnu je pažnju privukla i rođendanska čestitka njezinog bivšeg supruga Justina Therouxa. "Sretan rođendan Jennifer Aniston. Volim te B.", napisao je uz njezinu fotografiju. Glumac je do sada u više navrata svoju bivšu suprugu oslovio nadimkom 'B', no značenje istoga nije želio javno otkriti. Podsjetimo, Jennifer i Justin rastali su se 2018. godine nakon tri godine braka. No, po svemu sudeći ostali su u prijateljskim odnosima.

Photo: Shutterstock

Komentari 0