Stars

Jedna scena seksa u karijeri Jennifer Aniston bila je toliko kontorverzna da nikad nije ugledala svjetlo dana

  • Iako se uz karijeru popularne prijateljice ne vezuju nikakvi skandali, za jednu joj scenu nije drago što ju je snimila
  • Nepristojne i intimne scene joj nisu strane, no ona u kojoj njezin lik manipulativne nimfomanke iskorištava njezinog kolegu dok je on u komi, za njezin je ukus bila prelaženje granice
  • Srećom, njezino su mišljenje dijelili i ostali tvorci popularne komedije pa je scena u konačnici izrezana iz filma

Jennifer Aniston mnogima je omiljena 'prijateljica' i jedna je od rijetkih zvijezda uz čiju se karijeru ne vežu baš nikakvi skandali, no čak se i njoj zalomila jedna scena koju je ipak snimila, iako je u konačnici smatrana tolikim tabuom da nikada nije ugledala svjelo dana. Unatoč tome što su u film uključene brojne škakljive scene, ta jedna bila je previše kontroverzna i za samog redatelja koji ju jednostavno odlučio izrezati i ne koristiti. 

Slavna glumica koja je upravo proslavila 54. rođendan i koja uživa u single danima tijekom svoje je duge i bogate karijere snimila brojne nepristojne i intimne scene poput onih u filmovima 'Napokon Polly', 'S njim i na kraj svijeta' i 'Dobra djevojka', no uvjerljivo najgorom koju je ikada snimila smatra scenu iz filma 'Kako se riješiti šefa 2' koja nikada nije prikazana.

 | Autor: New Line Cinema New Line Cinema

U spomenutom filmu Jennifer je glumila seksualno agresivnu stomatologinju - doktoricu Juliju Harris, koja kao panseksualna nimfomanka uživa u manipuliranju i uznemiravanju svog pomoćnika Dalea (Charlie Day). Usred mnogih nepristojnih scena smjestila se i ona u kojoj je Dale u komi, a u kojem Julia odlučuje iskoristiti priliku za malo akcije. 

 | Autor: New Line Cinema New Line Cinema

Kako je sama Jennifer priznala, scena odnosa u kojem ne postoji obostrani pristanak, već njezin lik koristi priliku jednog užasnog trenutka, za njezin je ukus bila previše te vjeruje da prelazi mnoge granice, a njezino mišljenje dijelio je i ostatak tvoraca ove komedije zbog čega su se i odlučili spomenutu scenu izbaciti i nikada ju ne prikazati. 

 | Autor: Instagram@jenniferaniston Instagram@jenniferaniston

 

Osim što Jennifer vjeruje da bi scena mnogima bila grozna za gledanje, priznala je i da je njoj bila jednako mučna za snimanje, a k tome je i fizički bila iznimno zahtjevna. "Lik Charlieja Daya je u komi, a ja ga iskorištavam. Bilo je zastrašujuće snimati to jer obično imaš nekoga tko te podržava, ali on je samo ležao tamo u komi, a ja sam se morala okretati naprijed, ovamo, onamo, sasvim sama...", otkrila je u intervjuu Conanu O'Brienu. Iako scena nije završila u filmu, Jennifer se našalila kako se da kladiti da ju se može pronaći među onim specijalnim DVD dodacima. 

Jennifer Aniston u filmu 'Zli vilenjak' Možda vas zanima Jennifer Aniston je prije 30 godina glumila u bizarnom hororu za koji se mislilo da će joj upropastiti karijeru Rubrika Stars Stars
Photo: New Line Cinema
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Sexyyy zena