Life&style
Jennifer Aniston i Adam Sandler

Četiri modna izdanja Jennifer Anniston u najavi Netflixovog hita 'Slučajni detektivi 2'

  • Četiri godine nakon prvog filma, Jennifer Aniston i Adam Sandler vraćaju se u ulozi Audrey i Nicka u filmu 'Slučajni detektivi 2'
  • Prvi film postigao je veliki uspjeh te je bio jedan od najpopularnijih Netflixovih projekata 2019. godine
  • Jennifer Aniston oduševljava maštovitim modnim kombinacijama na promotivnim fotografijama 

Jennifer Aniston i Adam Sandler vraćaju se u ulozi Audrey i Nicka u nadolazećem Netflixovom filmu 'Slučajni detektivi 2'. U drugom dijelu istoimenog filma, Nick i Audrey otvaraju vlastitu detektivsku agenciju. Došli su na vjenčanje svog prijatelja Maharadže (Adeel Akhtar), ali ubrzo dolazi velike zbrke. Naime, Maharadžu otmu, a Nick i Audrey moraju krenuti u Pariz te se nađu u središtu međunarodne istrage… 

Netflixova serija 'Snježna djevojka' Možda vas zanima Na Netflix je stigla napeta filmska adaptacija uzbudljivog hit romana 'Djevojka u snijegu', evo o čemu se radi Rubrika Life&style Life&style

Jennifer Aniston nosi različite kostime na prvim promotivnim fotografijama za Netflixov film 'Slučajni detektivi 2'. Film će premijerno biti prikazan na ovoj popularnoj streaming platformi 31. ožujka.

Zvijezda serije "Prijatelji" može se vidjeti u nizu sjajnih modnih kombinacija na promotivnim slikama, a sve joj doista sjajno pristaju. 

U jednom od lookova, Aniston se pojavljuje na tropskom otoku noseći bijelu mini haljinu ispod haljine za plažu s cvjetnim motivima. Dodatno nosi bež prozirne četvrtaste sunčane naočale s crnim staklima. Glumica je bez cipela krenula u šetnju plažom s kolegama.

 | Autor: Netflix Netflix

Na fotografiji su: Zurin Villanueva kao Imani, Jodie Turner-Smith kao grofica, Kuhoo Verma kao Saira, Jennifer Aniston kao Audrey Spitz, Mark Strong kao Miller, Adam Sandler kao Nick Spitz i Enrique Arce kao Francisco.

Film je djelomično sniman i u Parizu, gdje se također mogu vidjeti likovi Aniston i Sandlera kako posjećuju nekoliko poznatih mjesta u Gradu svjetla, uključujući Pont des Arts, 'Most umjetnosti', također poznatom kao 'most ljubavnih lokota'.

 | Autor: Netflix Netflix

Aniston stoji na mostu u potpuno crnom kompletu s kaputom obrubljenim krznom, s pozlaćenim gumbima. Glumica je za ovu scenu nosila crnu pletenu dolčevitu.

 | Autor: Netflix Netflix

Druge fotografije također pokazuju Aniston kako nosi svjetlucavi skraćeni top s odgovarajućom suknjom inspiriranom indijskom modom, a kasnije se pokriva krznenim bijelim kaputom.

 | Autor: Netflix Netflix

Možda vas zanima Ideja za filmski maraton: Evo gdje možemo pogledati sve filmove koji su nominirani za Oscara Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Jen je najbolja