Life&style

Ideja za filmski maraton: Evo gdje možemo pogledati sve filmove koji su nominirani za Oscara

  • Nakon što su službeno objavljene nominacije za Oscare, brojni su ljubitelji filmova rezervirali vikend za pregledavanje najboljih filmova 
  • Mnogo je zanimljivih naslova,  a za neke se mora priznati da su senzacionalno briljirali s brojem nominacija
  • Otkrit ćemo ti gdje možeš pogledati sve naslove nominirane za Oscara za najbolji film 

'Akademija filmskih umjetnosti i znanosti' otkrila je nominirane za 95. dodjelu Oscara, čime je započela utrka za najbolji film ove godine. Svečana dodjela Oscara, koju će voditi Jimmy Kimmel, održat će se u nedjelju, 12. ožujka. Prije najveće večeri u Hollywoodu, imaš dovoljno vremena da pogledaš sve filmove koje si možda propustila ili ih želiš ponovno pogledati kod kuće.

Možda vas zanima Sve što moramo znati o filmu koji je zaradio 11 nominacija za Oscara - i gdje ga se može pogledati Rubrika Stars Stars

Ovogodišnjih 10 najboljih kandidata uključuje 'The Banshees of Inisherin, 'Elvis', 'All Quiet on the Western Front', 'Fabelmanovi', 'Tár' i 'Triangle of Sadness'. Daniel Scheinert i Daniel Kwan,za 'Sve u isto vrijeme', dobili su vodećih 11 nominacija. Po prvi put su i dva nastavka nominirana za najbolji film  – 'Top Gun: Maverick' i 'Avatar: Put vode'. 

Ako si propustila priliku vidjeti neke od ovih nominiranih naslova, otkrit ćemo ti gdje možeš pogledati sve filmove nominirane za Oscara 2023. 

'Sve u isto vrijeme'

Film 'Sve u isto vrijeme' nominiran je za brojne nagrade otkako je objavljen u ožujku 2022., a zašto je to tako, shvatit ćeš kada ga pogledaš sama. Ukratko, u ovoj filmskoj fantaziji otvore se vrata multiverzuma sa svojom ponudom paralelnih stvarnosti s bezbroj mogućnosti po kojima se glavna glumica kreće poput kuglice u fliperu, pogonjena vlastitim odlukama, suočavajući se pritom sa životima koje je mogla voditi i inkarnacijama osoba ili stvari koje je mogla biti. Dostupan je na Amazon Prime videu te putem Showtimea, tako da ga možeš gledati izravno putem njihove aplikacije ili ga streamati sa Showtime dodacima ako imate Paramount+ ili Hulu.

Amazon Prime Video

'The Banshees of Inisherin'

Dva doživotna prijatelja, koje glume Colin Farrell i Brendan Gleeson, posvađaju se nakon desetljeća prijateljstva. Pogledaj što se potom sve događa gledajući film na HBO Maxu.

HBO Max

'Fabelmanovi'

U režiji Stevena Spielberga, ovaj film postaje instant klasik. Trenutačno je hit film dostupan za iznajmljivanje putem raznih stranica za streaming, uključujući Amazon, Apple i YouTube.

Amazon Prime Video
Apple TV

'Top Gun: Maverick' (2022.)

Trideset godina nakon originalnog filma, Pete 'Maverick' Mitchell (Tom Cruise) još uvijek leti u opasnoj zoni. Ali, treniranje skupine nadarenih novaka dotjerat će ga do krajnjih granica. Dugo očekivani nastavak sada se emitira na Paramount+. Novi pretplatnici mogu besplatno streamati 7 dana.

Paramount+

'Triangle of Sadness'

Što će superbogataši učiniti kad im krstarenje propadne pa se nađu zarobljeni na otoku? Saznaj sve u mračnoj komediji koju sada možeš posuditi na Apple TV-u.

Apple TV+

'All Quiet on the Western Front'

Pružajući uvid u strašna iskustva Prvog svjetskog rata, film 'All Quiet on the Western Front' njemački je film temeljen na istoimenoj knjizi. Možeš ga gledati ekskluzivno na Netflixu. Film je dobio zapanjujućih devet nominacija za zlatni kipić. 

Netflix

'Avatar: Put vode'

Nastavljajući tamo gdje je prvi dio stao, drugi film Jamesa Camerona iz serijala Avatar, 'Avatar: Put vode', još uvijek igra u kinima.

Kino

'Elvis'

U glavnim ulogama su fenomenalni Austin Butler i Tom Hanks. Film 'Elvis' zaviruje u život legendarnog Elvisa Presleya. Film možeš pogledati na HBO Max ili na Hulu uz HBO Max ekstenziju.

HBO Max

'Tár'

Cate Blanchett oduševljava svojom ulogom njemačke skladateljice i dirigentice Lydije Tár u filmu 'Tár'. Premda se film još prikazuje u odabranim kinima, najlakši način da ga pogledaš jest s posudbom na raznim streaming web mjestima, uključujući Apple TV i YouTube.

Kino 
AppleTV+

Možda vas zanima Objavljene su nominacije za Oscare: SF komedija ima fascinantnih 11 nominacija, njemački film njih 9 Rubrika Life&style Life&style
Photo: Universal Pictures

Komentari 0