Stars

Je li to zbog ljubavi? Brad Pitt je i modno 'procvao', svi se čude žutom odijelu

  • Brad Pitt oduvijek prati modu i pojavljujući se u javnosti gotovo je oblikovao trendove u muškoj modi
  • I u šestom desetljeću života, njegov stil besprijekoran, ali se sada malo više poigrava s odabirom odjeće 
  • Brad Pitt i njegova djevojka Ines de Ramon u posljednje vrijeme pune naslovnice, a sada nas je ugodno iznenadilo žuto odijelo na koje se glumac odlučio
  • Pročitaj više: Novi film Georgea Clooneyja i Brada Pitta oduševio je Veneciju, a njihov ples cijeli internet

Brad Pitt ponovno je jedno od omiljenih imena, ali i lica, u brojnim magazinima diljem svijeta. Razlog tome bi mogao biti novi film s George Clooneyjem kojeg je predstavio na Venecijanskom filmskom festivalu, kao i njegova veza s 29 godina Ines de Ramon, potpredsjednicom tvrtke luksuznog nakita Anita Ko, a ne možemo zanemariti ¸ni njegove modne kombinacije.

Brad Pitt oduvijek je bio muškarac za kojim su žene žudjele, a ostali muškarci su željeli izgledati poput njega (ili se barem tako odijevati?). I iako je oduvijek koketira s modnim stilovima, čini nam se da se u glumac u posljednje vrijeme još više okuražio i nosi sve, samo ne klasične modne kombinacije. Jednu od njih je odjenuo i jučer, a u pitanju je zanimljivo odijelo u žutoj boji, i to u maslac nijansi koja je bila popularna na početku ljeta.

 | Autor: Profimedia Profimedia

Brad Pitt vratio se iz Venecije na ulice New Yorka, a osim zbog svoje djevojke, privlačio je poglede i zbog modne kombinacije. Par se dobro uskladio. Brad se malo poigrao s modom kada se odlučio za svijetlo žuto odijelo koje je odjenuo preko bijele majice i spojio s bijelim tenisicama. Iako je žuti sako sam po sebi veoma fora, Brad Pitt ga je nosi i s hlačama u jednakoj boji i zanimljivom kroju širokih nogavica koji podsjeća na modele iz 90-ih godina, a nešto slično je znao nositi i Harry Styles. Kako bi upotpunio look, odlučio se za bijele tenisice i rekle bismo svoj zaštitni znak, sunčane naočale sa zlatnim okvirom.

Možda vas zanima I nakon 16 godina nas obaraju s nogu: Brad Pitt i George Clooney ponovno zajedno u traileru akcijske komedije 'Wolfs' Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Profimedia Profimedia

Par se nije mnogo puta do sada pojavio zajedno u javnosti, ali je ovoga puta bio odlično modno usklađen. Ines de Ramon se odlučila za monokromatski izgled u svijetlo smeđoj kombinaciji. Spojila je oversized džemper i pencil suknju u mekanom materijalu sa salonkama u jednakoj boji, te dodala bijelu torbu. Ne znamo je li ona odgovorna za njegov odabir odjeće i iskorak u stilu, ali moramo priznati da nam se sviđa što Brad ruši granice stereotipnog odijevanja. Jedva čekamo vidjeti hoće li ovako zabavan izgledi ponoviti. 

Brad Pitt Možda vas zanima Stiptizeta mu je promijenila život - Brad Pitt slavi 60, a ovih 6 stvari o njemu baš ne znaju svi Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Covjek se zaljubio