Life&style

Bez ikakve najave George i Amal Clooney proširili su obitelj: Nelson je presladak

  • George i Amal Clooney nisu ga svijetu posebno predstavljali, ali paparazzi su ushićeni novim članom njihove obitelji
  • Par ima dugu povijest spašavanja i udomljavanja pasa pa je tako u njihov dom i obitelj ušao preslatki bernardinac Nelson
  • George i Amala snimljeni su na sunčanom izletu na jugu Francuske sa ovom velikom psećom "bebom"

George i Amal Clooney poznati su po svojoj filantropiji i ljubavi prema životinjama. Tako su nedavno oduševili znatiželjne promatrače dok su šetali ulicama, a preslatko štene bernardinca udobno se smjestilo u Amalinom naručju dok je George držao njegov povodac.

Snimke njihove ležerne šetnje bilježe dirljivu scenu s ljupkim psićem koji gleda u daljinu, naizgled zadovoljan u rukama 46-godišnje odvjetnice za ljudska prava. Amal je odisala jednostavnom elegancijom u smeđoj haljini upotpunjenoj elegantnim crnim čizmama i velikim sunčanim naočalama. A George, slavni glumac i priznati redatelj, nosio je ležernu klasičnu crnu jaknu u kombinaciji s plavim trapericama.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, George i Amal Clooney

Nelson, najnovija prinova u obitelji Clooney, nije prvi bernardinac koji krasi njihovo kućanstvo. Novi četveronožni ljubimac pridružit će se voljenoj kujici Rosie, koja je dobila ime u čast Georgeove pokojne tete, Rosemary.

Poznat po svojoj predanosti spašavanju životinja, glumac ima dugu povijest dovođenja krznenih prijatelja u svoj život, često ih vodeći na svoje globalne avanture. Prije je dijelio svoj dom s Einsteinom, koker španijelom koji je uginuo 2017., te svinjom po imenu Max, koja je uginula 2006. godine. Od tada su George i Amal usvojili Millie, baseta, i Louie, još jednog španijela, u njihovu veselu obitelj punu ljubavi.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Amal Clooney

George i Amal Clooney Možda vas zanima George Clooney otkrio je vrlo učinkovit trik za odgoj djece. Evo koga naziva kad ga blizanci ne slušaju Rubrika Life&style Life&style

Osim sklonosti prema krznenim prijateljima, Clooneyjevi su također predani roditelji šestogodišnjih blizanaca, Elle i Alexandera. Dok je razmišljao o radostima i izazovima očinstva, George je nedavno podijelio svoja iskustva tijekom razgovora s Michaelom Strahanom u emisiji 'Good Morning America'.

„Kada imate blizance i odgajate ih u isto vrijeme, na isti način, a oni su potpuno različita ljudska bića, shvatite koliko malo znate o tome tko su oni", otkrio je George. „Pokušavate im dati neke granice i pokušavate im dati stvari u koje vjerujete, ali oni su jednostavno drugačiji.“

Brižni otac divio se osebujnim osobnostima svoje djece, naglašavajući ljepotu njihove individualnosti. „Iznose svoja mišljenja i nevjerojatno je gledati koliko su različite osobnosti moje djece“, primijetio je George, ističući koliko je fascinantno putovanje roditelja. 

Amal Clooney Možda vas zanima Baršunasti top odličan je za svečane outfite. Nosi ga i Amal Clooney, a mi smo pronašli 7 sličnih Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    sretnooooo