Stars

Novi film Georgea Clooneyja i Brada Pitta oduševio je Veneciju, a njihov ples cijeli internet

  • U Veneciji je sinoć premijerno prikazan novi film Brada Pitta i Georgea Clooneyja - akcijska komedija 'Wolfs'
  • Prvi film u kojem su zajedno glumili nakon hita braće Coen 'Spaliti nakon čitanja' iz 2008., nagrađen je gromoglasnim četverominutnim ovacijama
  • Okupljeno mnoštvo bilo je jednako oduševljeno samim filmom, koliko i zvijezdama filma, a zabavni je dvojac plesom proslavio zadovoljstvo

Brad Pitt i George Clooney koji su već zajedno glumili u mnoštvu filmova, još jednom su uspjeli oduševiti svijet, kako novim filmom 'Wolfs' koji je sinoć premijerno prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu, tako i zagrljajem i plesom kojim su proslavili  četverominutne ovacije koje je film dobio.

 | Autor: Apple TV+ Apple TV+ Foto: Apple TV+

Sama premijera kasnila je više od 30 minuta jer se mnoštvo obožavatelja naguralo u venecijansku Sala Grande u pokušaju da barem nakratko vide hollywoodske miljenike, a kada su se napokon pojavili, krenuo je sveopći šušur popraćen žicanjem autograma i  snimanjem selfieja. Osiguranje ih je napokon u jednom trenu odvezlo na njihova mjesta, a kada su stigli u kino, uzbuđenu su publiku pozdravili gromkim 'Buonasera!', natjeravši neke obožavatelje da uzvrate povicima u nadi da će biti primijećeni. Čak i kada se film počeo vrtjeti, kaos se nastavio, oni bez ulaznica otimali su se kako bi pronašli slobodno mjesto, a neki su čak i izbačeni tijekom ranih scena u filmu dok su još pokušavali ući.

Kada je film nagrađen s četiri minute ovacija, Brad i George srdačno su se zagrlili, a zatim su uz ritmove Sadeinog klasika 'Smooth Operator' i zaplesali, vidno oduševljeni što je film nagrađen gromoglasnim ovacijama. George se zatim okrenuo prema supruzi Amal i poljubio je, a zatim su on i Brad sišli niz stepenice s balkona kazališta gdje su sjedili, ne bi li pozdravili sve prisutne. Iako se četiri minute čine malo za glumačke veličine poput Brada i Georgea, činilo se da su organizatori festivala samo željeli izvući publiku iz kina s obzirom na kasni početak premijere i sveopći kaos koji je zavladao dvoranom.

Možda vas zanima U kina stiže film o najvećem skandalu u povijesti glazbe i dvojcu dvojcu Milli Vanilli, 'Girl You Know It's True' Rubrika Life&style Life&style

Podsjetimo, Brad Pitt je sletio u Veneciju svega dva dana nakon što je njegova bivša supruga Angelina Jolie ovdje prisustvovala premijeri svojeg najnovijeg filma 'Maria' koji je nagrađen osmominutnim ovacijama i špekulacijama da će, vrlo izgledno, u borbu za Oscara. 

 | Autor: Apple TV+ Apple TV+ Foto: Apple TV+

Akcijska komedija 'Wolfs' koju je napisao i režirao Jon Watts, ime koje stoji iza 'Spider-Mana', donosi priču o dvojici profesionalnih 'popravljača' koji prikrivaju zločine visokog profila i koji više vole raditi sami, ali moraju raditi zajedno nakon što su angažirani za isti posao. U filmu glume i Amy Ryan, Austin Abrams i Poorna Jagannathan, a već se, kako je najavio Apple, radi i na nastavku. 

U filmu 'Wolfs', Brad Pitt i George Clooney prvi su put ponovno glumili zajedno nakon crne komedije braće Coen iz 2008. 'Spaliti nakon čitanja', a prije koje su surađivali i na filmovima iz franšize 'Oceanovih...', a u nedavnom su intervjuu za 'GQ' u kojem su se i pojavili na naslovnici, progovorili o svom dugogodišnjem prijateljstvu i stanju u Hollywoodu danas. Jesu li četiri minute ovacija doista opravdane? Pa, imat ćemo prilike doznati uskoro, budući da film kreće u kino distribuciju u odabranim kinima već 20. rujna, a na  Appleov streaming servis stiže već 27. rujna.

Foto: https://www.sonyclassics.com/ Sony Pictures Možda vas zanima Izašao je trailer za prvi Almodovarov film na engleskom, 'The Room Next Door' s Julianne Moore i Tildom Swinton Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Legende