Life&style
Foto: https://www.sonyclassics.com/ Sony Pictures

Izašao je trailer za prvi Almodovarov film na engleskom, 'The Room Next Door' s Julianne Moore i Tildom Swinton

Danas počinje Filmski festival u Veneciji koji traje sve do 7. rujna, a očekuje nas predstavljanje brojnih filmskih noviteta. Jedan od najočekivanijih filmova je svakako 'The Room Next Door', prvi film na engleskom jeziku popularnog španjolskog redatelja Pedra Almodóvara, a u novom filmu poznatog redatelja, nema njegove muze, Penelope Cruz. No zato glavnu ulogu imaju dvije velike glumice i oscarovke Julianne Moore i Tilda Swinton. 

 

Radnja filma 'The Room Next Door' vrti se oko dvije žene, Ingrid (Julianne Moore) i Marthe (Tilda Swinton), koje su bile bliske prijateljice u mladosti dok su radile u istom časopisu. S godinama su se razdvojile i izgubile kontakt iz nepoznatih razloga, a sada su se ponovno našle i pokušavaju obnoviti svoje prijateljstvo. Film je priča o prijateljstvu, boli, gubitku i usponima i padovima života. Iako radnja filma nije u potpunosti jasna, vidimo Marthu u bolničkom krevetu te Ingrid uz nju, kao i napeto putovanje automobilom i poruku 'zbogom', a čujemo i snažan vrisak.

Foto: https://www.sonyclassics.com/ Sony Pictures | Autor: https://www.sonyclassics.com/ Sony Pictures https://www.sonyclassics.com/ Sony Pictures Foto: https://www.sonyclassics.com/ Sony Pictures

Film 'The Room Next Door' je adaptacija romana 'What Are You Going Through' autorice Sigrid Nunez iz 2020. godine. Trailer je prvi pogled na film, a premijeru bi trebao imati 2. rujna 2024. godine na Filmskom festivalu u Veneciji pa se nadamo da ćemo tada imati više detalja i potvrda. Još nije poznato hoće li film stići u Hrvatsku, ali sigurni smo da će s ovakvom glumačkom i redateljskom postavom podići mnogo prašine pa se nadamo da ćemo u njemu moći uživati u kinu. 

Možda vas zanima Već nas dugo neka filmska vijest nije toliko obradovala: uskoro ćemo gledati film o Anthonyju Bourdainu Rubrika Life&style Life&style
Photo: https://www.sonyclassics.com/ Sony Pictures

Komentari 0