Stars

Jason Momoa nikad bliže: Seksi glumac šeta Budimpeštom i mami uzdahe!

  • Miljenik žena, prezgodan Jason Momoa nalazi ti se bliže nego ikad!
  • Ne šalimo se, upravo šeće ulicama Budimpešte pa ako požuriš, možda ćeš ga sresti
  • U mađarskoj prijestolnici snimat će hit Dune u kojem će i igrati glavnu ulogu

Khal Drogo, Aquaman, Conan Barbarin ili jednostavno, Jason Momoa, trenutno se nalazi u Budimpešti. Slavni glumac šeće gradom i otkriva zanimljiva mjesta, a novom se lokacijom pohvalio i na Instagramu.

Objavio je nekoliko fotografija ispred poznatih lokacija glavnoga mađarskog grada poput parlamenta i Bazilike svetog Stjepana. U turističkim je atrakcijama uživao s prijateljima među kojima je i svjetski poznati penjač Chris Sharma.

"Budimpešta! Provodim vrijeme s obitelji. Jako vas volim", napisao je zgodan glumac ispod objave označivši nekoliko svojih bliskih prijatelja.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Njegovi Instagram pratitelji iz Mađarske jedva su dočekali da njihov omiljeni glumac posjeti njihov grad. "Dobrodošao u moj grad, lijepo se provedi!", "Mađari te obožavaju, jako te volimo", glasili su samo neki od komentara.

Možda vas zanima Jason Momoa obrijao svoju bradu i šokirao obožavateljice Rubrika Stars Stars

Slavni je glumac, čini se, ponovo počeo njegovati i svoj seksi zaštitni znak, bradu koju je nedavno obrijao, no bez nje ili s njom, svoje obožavatelje uvijek ima!

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Snimio je i nekoliko panoramskih storyja na krovu usred mađarske prijestolnice. "Obožavam happy hour", rekao je u videu uživajući pod otvorenim nebom.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Jason Momoa story

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style

Holivudski je glumac Budimpeštu vjerojatno posjetio radi skorašnjeg snimanja filmske adaptacije knjige Dunenovoga znanstveno-fantastičnog hita. Snimanje je najavljeno za proljeće, a osim u Budimpešti, snimat će se i u Jordanu.

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda

U filmu će se okupiti i brojna druga poznata imena poput Javiera Bardema, Zenedaye, Timothéeja Chalameta iz popularnog filma Call Me By Your Name, Oscara Isaaca i Rebecce Ferguson.

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0