Stars

Jason Momoa obrijao svoju bradu i šokirao obožavateljice

  • Popularni glumac ove je godine proglašen najljepšim muškarcem svijeta 
  • Jason je obrijao svoju bradu, i to s plemenitim ciljem
  • "Jason Momoa je brijanjem brade postao dvadeset godina mlađi. Čovjek će nas sve nadživjeti"

Jason Momoa našao se prvi na listi najljepših muškaraca svijeta koju sastavlja filmski kritičar TC Candler, a jedan od njegovih seksi zaštitnih znakova, uz dugu crnu kosu, je i brada.

Taj je imidž proslavio i kroz uloge Conana Barbarina, Khala Droga i Aquamana, no sada se Jason odlučio na senzacionalan potez - obrijao se. Upravo se brijanjem oprostio od spomenutih uloga pa objavio video sa seta snimanja novoga filma 'Dune'. "Zbogom, Drogo. Zbogom, Arthure Curry. Ovo radim da osvijestim javnost da plastika ubija naš planet", poručio je glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

"Brijem ovu zvijer. Vrijeme je za promjene. Promjene nabolje... za moju djecu, tvoju djecu, za svijet", napisao je 40-godišnji glumac ispod snimke koja promiče brigu o zaštiti okoliša i važnosti recikliranja.

Možda vas zanima Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići Rubrika Moda Moda

 | Autor: Twitter Twitter

Iako je prenosio poruku o zaštiti naše Zemlje, obožavatelji su se, a osobito ženski dio, usredotočili na novi izgled njegovoga lica. "S bradom ili bez nje, činjenica da je Jason Momoa fantastično ljudsko biće, ne mijenja se", glasio je jedan od komentara.

Možda vas zanima Bijele traperice: 5 outfita koji će te uvjeriti da ih se isplati imati u ormaru Rubrika Moda Moda

"Jason Momoa je brijanjem brade postao dvadeset godina mlađi. Čovjek će nas sve nadživjeti", piše drugi. "Jason se upravo obrijao i sad više ništa na ovome svijetu nema smisla", napisao je jedan obožavatelj.

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot Međutim, redakcija Miss7 jednoglasno se složila: "Kad je netko lijep, lijep je uvijek." Kako se tebi sviđa novi Jasonov look?

Možda vas zanima Ovo moraš znati: 7 načina kako da ne dobiješ šlaufić oko struka Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0