Stars

Iz “Masked Singera” ispao Galeb Emir, a svi se pitaju je li baš Severina u kostimu Dalmatinke

  • Još jedna epizoda prepuna spektakularnih maski, showa “Masked Singer” je iza nas
  • Gledatelje su ove subote zabavljali kostimi poput Punjene Paprike, Galeba i Dalmatinke
  • U drugoj emisiji od showa se oprostio Galeb, a ispod maske se skrivao Emir Hadžihafizbegović

U novoj epizodi zabavnog pjevačkog showa pod maskama, “Masked Singer” natjecatelji su ponovno oduševili u kostimima Juraja Zigmana, a ove je subote show napustio Galeb. Ispod kostim skrivao se poznati bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović. 

Osim njega, publiku su zabavljale i maske Dalmatinka i Punjena Paprika, koje su se borile u duelu. Punjena Paprika nastupala je s pjesmom “Veseljko” grupe TBF. Detektivima je teško bilo razaznati tko bi mogao biti ispod maske, a glas Punjene Paprike podsjetio ih je na glas frontmena TBF-a, Mladena Badovinca.

Naša Punjena Paprika je 'skinula' Mladena fantastično, tako da ovo komotno može biti i Mladen Badovinac” komentirala je Antonija Mandić.

Dalmatinka je oduševila i publiku i detektive i otpjevala Severininu pjesmu “Dalmatinka”. Ida Prester je komentirala nakon njenog nastupa: “Romantičan, predivan nastup. Ovo je Seve jedan kroz jedan. Ne znam tko bi drugi mogao ovako” dala je svoje mišljenje Ida.

Publika je izglasala da Dalmatinka ide dalje, dok se Punjena Paprika morala još potruditi u završnoj rundi. U napetoj završnici emisije, maske Ajkula Drakula, Punjena Parika i Galeb još jednom su zapjevali u rundi “Posljednja šansa”, no samo su dvije maske mogle proći dalje, dok se treća morala oprostiti od nastupanja u showu.

Možda vas zanima Antonija Blaće našalila se s "kućnom maskom": “Ja sam jako ozbiljno shvatila ovo s maskama” Rubrika Stars Stars

Ajkula Drakula nastupila je s pjesmom “Ja volim samo sebe”, Psihomodo popa, a uz prijašnja nagađanja, detektivi su dodali i imena Jurice Pađena i Dine Rađe. Galeb je otpjevao pjesmu Miše Kovača, “Ti si pjesma moje duše”, dok je Punjena Paprika nastupila s Shaggyjevom pjesmom “Boombastic”.

Publika je na kraju odlučila da se od daljnjih nastupa u showu oprašta Galeb. Zatim je Galeb i skinuo svoju masku te svima otkrio tko se skriva ispod nje, a to je bio glumac Emir Hadžihafizbegović.

Poznati glumac nakon nastupa je komentirao show: "Ovaj show je kao jedna vrsta terapije! Treba nam više ovakvih emisija, treba nam relaksiranih tema jer smo svi pred televizorom i gledamo te strašne scene iz Ukrajine, prije toga korona, razni ratovi, političke situacije u našoj regiji. Mislim da mali, obični ljudi trebaju napraviti jedan otklon od tih teških tema. Ovaj je show potpuno ispunio ovu zadaću i smatram da je koncept dramaturški zaista potpuno fenomenalan."

Rekao je i kako mu je čast što je ovdje te da mu je neobično drago što je dobio poziv za sudjelovanje u ovom showu. Pohvalio je i maske koje je za emisiju osmislio dizajner Juraj Zigman: „Maske su zbilja genijalne. Kostim Galeba je sjajan! Mogu reći da je Zigman potpuni genij“. Glumac je za kraj još jednom izveo pjesmu „Malo je, malo dana“.

Nova epizoda zabavnog showa pod maskama na rasporedu je i sljedeće subote na RTL-u!

Masked Singer Možda vas zanima Večeras na RTL-u kreće novi show, "Masked Singer", znamo kako lakše pogoditi tko se skriva iza maske! Rubrika Life&style Life&style
Photo: YouTube Screenshot

Komentari 0