Stars

Antonija Blaće našalila se s "kućnom maskom": “Ja sam jako ozbiljno shvatila ovo s maskama”

  • Voditeljica i producentica Antonija Blaće dio je novog showa “Masked Singer”
  • U istom tonu je nastavila i kod kuće te objavila fotografiju pod maskom za lice
  • U kućnom izdanju uživala je u večeri opuštanja nakon uspješno odrađene prve emisije

Voditeljica Antonija Blaće ponovno je u glavnoj voditeljskoj ulozi u novom showu na RTL-u, “Masked Singer”. Prva emisija emitirana je proteklog vikenda, a Antonija se s pratiteljima našalila na tu temu i na svojem Instagramu.

Uvijek nasmijana i vedra Šibenčanka objavila je fotografiju selfcare večeri u “kućnom izdanju”, sa sheet maskom na licu, trakom na kosi i knjigom. U opisu fotografije je napisala: “Ja sam jako ozbiljno shvatila ovo s maskama. #selfcare večer nakon odrađenog showa“, knjiga, maska, piće za živce, ali bez alkohola. Jer sutra se radi“ poručila je Antonija.

Antonija Blaće u akciji čišćenja Marulićevog trga Možda vas zanima Antonija Blaće uzela grablje i metlu u ruke i primila se čišćenja grada Rubrika Stars Stars

U svojoj voditeljskoj ulozi u pjevačkom spektaklu pod maskama „Masked Singer“, Antonija se kao i uvijek odlično snašla, što su mnogi potvrdili. Ispod svoje fotografije također je dobila mnoštvo pohvala od kolega i pratitelja za svoje vođenje „Masked Singera“.

Show je baziran je na nastupima poznatih celebrityja pod maskama, a žiri i publika zatim moraju odgonetnuti tko se nalazi ispod maske samo na temelju glasa i pojedinih tragova. Maske za hrvatsku verziju ovog svjetski popularnog showa radio je poznati dizajner Juraj Zigman.

Osim u "Masked Singeru", Antoniju u voditeljskoj ulozi gledamo i u popularnom showu "Gospodin Savršeni".

Možda vas zanima Antonija Blaće objavila fotku s vjenčanja: "Jedna od najljepših vjenčanica ikad..." Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @antonijablace

Komentari 0