Life&style
Masked Singer

Večeras na RTL-u kreće novi show, "Masked Singer", znamo kako lakše pogoditi tko se skriva iza maske!

  • Večeras nas zabavlja globalna pjevačka senzacija, "Masked Singer"
  • U showu će pod maskama nastupiti prvih šest natjecatelja iz javnoga života koji će nositi maske, a jedan od njih je i Slatkač
  • "Detektivi" i publika će uz nekoliko "hintova" pogađati o kome je riječ i to samo ako ta maska izgubi u pjevačkom dvoboju

Večeras počinje glazbena, globalna senzacija "Masked Singer", a najvažnije pitanje koje se postavlja je, naravno, tko je to ispod maske?

Prva nas epizoda očekuje večeras u 20:15 na RTL-u, a zasad je poznato kako izgleda prvih šest maski. Ostalo je nepoznanica. Maske je izradio Juraj Zigman, a svi nagađaju tko se to ispod njih skriva. 

Ispod maske tako može biti bilo tko, uz uvjet da je povezan s javnim životom. Tako mnogi već predlažu da se tu skrivaju Severina, Lidija Bačić, Lana Jurčević pa čak i bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović. Osim njih predlažu se i Davor Gobac, Albina, Damir Urban, a neki ističu i mogućnost pojave hrvatskog premijera Andreja Plenkovića.

Možda vas zanima Svjetski popularan show „Masked Singer“ stiže i na naše ekrane: Saznaj sve o pjevačkom showu pod maskama! Rubrika Stars Stars

Voditeljica će emisija biti Antonija Blaće, a zagonetni pjevači odjeveni u crno i s raznim maskama na licu pojavit će se pred "detektivima" Enisom Bešlagićem, Idom Prester, Antonijom Mandić i Borkom Perićem te publikom.

Nitko osim sedam osoba iz produkcije ne zna tko je među dvanaest najavljenih maski, od kojih će se šest predstaviti u prvoj epizodi.

Ipak, prije svakog nastupa dolazi prilog o osobi koja će nastupati i koja će otkriti dio svoje životne priče, i to izmijenjenim glasom. Nastupi će se odvijati i u pjevačkim dvobojima, a svi pjevaju pjesmu po svom izboru. Nakon toga publika i detektivi odlučuju koji je pjevač bio bolji, a pobjednik odlazi u sljedeći krug. Gubitnik pak odlazi u eliminacijsku rundu prije koje detektivi pokušavaju otkriti o kome je riječ.

Možda vas zanima Krenuo je 'Gospodin Savršeni'; kemija se već dogodila, a gledatelji su odlučili i koga neće voljeti Rubrika Life&style Life&style

Cilj je cijelog natjecanja najbolje dočarati duh maske koju natjecatelj nosi, a dosad se publici predstavio i Slatkač koji je otkio nekoliko detalja o sebi. "Ovu masku sam uzeo zato što napokon mogu pokazati više od sebe, sakriven ispod ovog osvježavajućeg oklopa", rekao je, a na nama je, i detektivima, otkriti o kome se to točno radi. Hint koji smo čekali? Možda "nije stvar u tome što je rekao, nego gdje je to rekao" stoji na RTL-ovoj stranici. Slatkač je naime snimljen u dvorištu punom grafita. Zvoni vam nešto?

 

Photo: Instagram/RTL

Komentari 0