Life&style
U "Gospodinu Savršenom" sinoć su pljuštale teške riječi zbog ljubomore, a Savršenog je na spoju oduševila Stankica

Sinoć su pljuštale teške riječi zbog ljubomore, a Gospodina Savršenog je na spoju oduševila Stankica

  • Gospodin Savršeni djevojke je odveo na grupni spoj u Istru, a a posljednji dan u Istri započeo je svađom
  • Poljubac koji se dogodio između Tonija i Amre na Oliverin rođendan, Oliveru je najviše zasmetao
  • Toni je pak na spoju ostao oduševljen Stankicom i siguran je da će između njih biti nešto više od prijateljstva

Posljednji dan istarske avanture među djevojkama je započeo svađom između Olivere i Amre zbog poljupca. Oliveru je poljubac najviše pogodio jer se dogodio upravo na njezin rođendan. A što se tiče situacije između Olivere i Tonija, Amra tvrdi kako ga je Olivera prva poljubila, dok pjevačica to ne priznaje. Sve druge djevojke okrivljuju Amru zbog čestih promjena mišljenja oko strastvenog poljupca koji se dogodio s Tonijem.

Možda vas zanima Gospodin Savršeni poljubio Amru, ona je zaplakala od sreće: "Navalila je prvom prilikom!" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL Pao je i prvi pravi poljubac

"Mislim da je ona izgubljena u vremenu i prostoru", komentirala je Olivera. Amra je dodala da bi poljubila Tonija na prvoj ceremoniji da je znala da će situacija u kući biti takva. Olivera je bila uporna i ispitivala ju je kakva je to situacija u kući i što joj to sve znači.  "Ja mislim da Olivera smatra da je ovo 'Gospođa Savršena Olivera', a ne 'Gospodin Savršeni show', komentirala je Amra. 

"Mislila sam da će ona meni reći da joj se Toni sviđa i da ju je to zaboljelo i shvatila bih to. Ali reći da je njezin rođendan pao u drugi plan zbog mog poljupca, to je već igra ega", zaključila je Amra i dodala da i ona bude ljubomorna kad neka druga djevojka ode na spoj, ali da svejedno nijednom nije tako burno reagirala.

 | Autor: RTL RTL

Posljednjeg dana u Istri Toni je na spoj pozvao Stankicu. Na skuteru su se odvezli do vinarije, a kemija se mogla osjetiti već u prvim trenucima. Na kraju dana otišli su na večeru na plažu, gdje je Toni pekao ribu. Nemoguće je Stankicu opisati jednom riječju, ali kad bih morao - senzualnost bi bila ta riječ", rekao je Toni, a Stankica je bila zadivljena njegovim riječima. Na kraju spoja Stankica je dobila i ružu, a zatim su se opustili gledajući zalazak.

Prvi intervju s Gospodinom Savršenim: 'Nisam lagan karakter, sa mnom treba imati dosta strpljenja"

 | Autor: RTL RTL

Djevojke koje su ostale u vili su tijekom dana uživale uz bazen, a kako bi pokazao da misli na sve, Toni im je poslao zakusku i piće. Počeo je koktel party, a Toni je na prvi razgovor nasamo pozvao Josipu. "Osjećala sam zavist drugih djevojaka", rekla je Josipa koja je Toniju otkrila da može biti i vatrena i fina, no činilo se kako se među njima nije javila kemija. Sljedeća je Kristina dobila priliku popričati s Tonijem, a iako je razgovor je bio ugodan i opušten, i Kristina se vratila bez ruže.

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima Gospodin Savršeni s djevojkama na izletu, jedna je napustila show: "Postoje djevojke kojima još maska treba pasti" Rubrika Stars Stars

Na kraju večeri Tonijevu pažnju dobila je i Polina, koja je i sama primijetila koliko se sviđa Toniju: "Primijetila sam da se sviđam Toniju i da je sav vedar kad me vidi. Stalno mi baca komplimente ili nešto slatko tako da mi je to baš drago", rekla je Polina, a Toni je rekao kako osjeća da ga vidi više od prijatelja i dao joj je ružu. Započela je ceremonija ruža i vilu je napustila Tamara. "Koliko mi je bilo lijepo, toliko mi je bilo i teško, ali zapamtit ću samo pozitivna iskustva iz kuće", na izlasku je zaključila Tamara.

Photo: RTL

Komentari 0