Stars

Ivan Šarić završio u bolnici, ne može stati na noge: "Izgleda da mi ne gine operacija"

  • Naš poznati komičar objavio je fotografije iz zagrebačke bolnice
  • Iako se u opisu fotografija našalio na svoj račun, jasno je da je komičar bio u velikim bolovima zbog problema s kralježnicom
  • Postoji mogućnost da će Šarić morati čak i na operaciju

Dogodovštine komičara Ivana Šarića koje dijeli na društvenim mrežama, nerijetko su zabavnog i dovitljivog karaktera. Međutim, njegova posljednja objava na Instagramu zabrinula je brojne obožavatelje. Ivan je, naime, objavio fotografije iz KBC- a Sestre milosrdnice u Zagrebu. 

Možda vas zanima Što nam to novog sprema Ivan Šarić i treba li Kolinda biti u strahu? Rubrika Life&style Life&style

''1. Slika bez malo lijekova 2. Malo više 3. XXXL Painkilleri. Sutra ću znati više, ali izgleda da mi ne gine operacija kralježnice. Stand up komičar koji ne može stati na noge. Svemir ima najbolji smisao za humor’’, napisao je 29-godišnji komičar u nedjelju,  uz fotografije na kojima leži u bolničkoj krevetu te u krevetu u vlastitom domu. 

 

Na Ivanove probleme s kralježnicom reagirali su brojni obožavatelji. Uz poruke podrške koje su mu uputili Damir Kedžo, Marko Grubnić, Saša Lozar pronašlo se i nekoliko šaljivih, poput one Deana Kotige
‘’Tako ti treba, jer si uvijek s visoka gledao ljude’’, napisao je Kotiga. 

Možda vas zanima Istina ili šala? Ivan Šarić želi Šprajca za predsjednika države umjesto Kolinde Rubrika Stars Stars

Kako je Ivan dao naslutiti spominjanjem mogućeg kirurškog zahvata, očito je da njegov zdravstveni problem s kralježnicom postaje sve ozbiljniji. Naime, sudionik show-a Plesa sa zvijezdama u studenom prošle godine je morao zatražiti liječničku pomoć zbog bolova u kralježnici. Do dolaska liječnika Ivana su tada oštri bolovi paralizirali. 

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0