Life&style

Talijani nisu prvaci samo u nogometu, što kažeš na ovog doktora? Svi žele kod njega na pregled

  • Talijani su sinoć postali prvaci Europe u nogometu, ali osim nogometaša, nas je i ovaj dragulj prilično ošamutio
  • Dr. Giovanni je preko noći postao jedan od najpoznatijih talijanskih liječnika, a žene ga opsjedaju kometarima
  • Medicinu je završio odličnim uspjehom, specijalizirao je ortopediju, visok je 186 cm i ima 80 kg. Savršeno.

Internet je pun lijepih i zgodnih frajera, ali viralni hit postaju tek kada imaju onaj posebni x faktor. Često su zatvorenici s karizmom zločestog dečka, vatrogasci ili neki drugi heroji spremni da spase unesrećene, a ponekad su preslatki, zgodni i pametni liječnici! Upravo takav je i ovaj dragulj na kojeg smo slučajno naletjele u virtualnim svjetovima. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Giovanni Angiolini ima 38 godina i potječe sa Sardinije,  medicinu je završio s odličnim uspjehom, specijalizirao je ortopediju, a iskustvo je stjecao diljem Italije. Iako se 2015. godine natjecao u talijanskom Velikom Bratu, pažnju je privukao tek objavom na svom privatnom Facebooku. Objavio je sliku u kuti, a njome je hitno najaviti svoju novu medicinsku studiju. Ispod slike u običnoj medicinskoj odjeći, nanizale su se tisuće komentara u stilu: ''Doktore, od danas me baš boli kralježnica. Ne znam zašto baš sad."

Dr. Vasilije Vujović, najzgodniji doktor na Balkanu Možda vas zanima Dr. Vasiliju tepaju da je najzgodniji doktor na Balkanu, a mnoge Hrvatice hrle k njemu na operaciju Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Dakako, silne reakcije žena učinile su ga popularnim već istog dana. Dao je izjave za najvažnije talijanske dnevne novine i već se smiješi s TV ekrana, a nema sumnje da bismo ga uskoro mogli vidjeti na naslovnicama popularnih časopisa. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Istini na volju, ovaj doktor vrlo bi lako mogao postati model. Zelene oči, veliki i bijeli zubi, tek neznatne bore i brada, 186 cm visine i 80 kilograma - već zvuči kao profil savršenog frajera. Dodajte tome i diplomu te seksi talijanski naglasak. A da se svi zajedno naručimo na pregled na Sardiniju?

 

Novi seks simbol Damiano pozirao u ženskom donjem rublju, a zbog ovog poteza je zaradio - ovacije

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • govnarasmrti

    Lijep je ali visok metar i po 😂😉
  • Avatar Mimica

    Mimica

    O da itekako je zaslužio,ja ima cijeli život problema sa kukovima,eh on je ortoped ko zna možda se jednom i sretnemo.Nisam imala sreće i ni jedan ortoped kod kojeg god sam bila nije ni blizu ovom ljepotanu što se tiče ... prikaži još!