Life&style

Što nam to novog sprema Ivan Šarić i treba li Kolinda biti u strahu?

  • Komičar i ljubimac brojnih žena Ivan Šarić u suradnji s 24sata priprema novu zabavnu emisiju "Zezancija"
  • Nakon što se uspješno okušao u plesu, vraća se svojoj ljubavi prema stanu up-u novim komičnim formatom
  • Prvu epizodu ne propustite u četvrtak u podne na YouTube kanalu 24sata i otkrij tko se sve našao na njegovoj meti

Nemam predrasude prema nikome i ničemu. Volim se šaliti na tuđi, ali i na svoj račun, otkrio je komičar Ivan Šarić ususret svojoj novoj komičnoj emisiji 'Zenzacija' koja će se prikazivati na YouTube kanalu 24sata. Ponekad nam dođe da zaplačemo kad vidimo što sve rade naši političari, estradne zvijezde, Crkva ili pak 'obični' smrtnici. Ali zašto plakati kad se svi skupa tome možemo glasno smijati? Poznati komičar Ivan Šarić biti će zaslužan za to da ne zaboravimo na najbizarnije događaje koji su obilježili medijsku scenu. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Istina ili šala? Ivan Šarić želi Šprajca za predsjednika države umjesto Kolinde Rubrika Stars Stars

- 'Zenzacija' je nešto što se nikada nije dogodilo. To je mozaični show koji izlazi na YouTube kanalu 24sata. Uzimamo sve najbolje što se dogodilo prošlog tjedna na internetu, sve što je bilo viralno, na Balkanu, u Europi, svijetu - rekao je Ivan Šarić euforično. Našalio se kako nema svoj studio u kojem bi snimao komičan show pa je došao na gotovo u 24 sata, iako je prvo pokušao snimati u napuštenoj Sveučilišnoj bolnici. - Prošle godine nakon što smo osvojili drugo mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu snimatelj Tomac i ja odlučili imati svoju emisiju. Kupio sam reflektore i zaletjeli smo se na lokaciju, snimili to i izmontirali, ali je tu sve stalo - rekao je. Srećom, uspio je pronaći način kako da ostvari svoju ideju.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Smatra da će 'Zenzacija' dobro proći kod hrvatske publike, a emisija je baš onakva kakvu bi on volio gledati u slobodno vrijeme. - Ne bih htio biti pretenciozan pa reći da nam na YouTube sceni nedostaje takav format emisije, ali bilo bi mi drago ako će ju gledati još netko osim mene. Ponekad razmišljam kao klinac od 13 godina, a znam biti i ogorčeni starac od 70 godina. Sve će to proći kroz emisiju - najavio je Šarić. Prvu epizodu ne propusti u četvrtak u podne na YouTube kanalu 24sata. 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0