Stars

Indira Levak proslavila je rođendan u svom stilu. Prava Slavonka, razvukla je i harmoniku

  • Energična i uvijek nasmijana Indira Levak napunila je 48 godina
  • Proslavila je rođendan u svom stilu uz glazbu i ples na rijeci Kupi i to na brodu!
  • Pjevačica zrači energijom, sjajno izgleda, a fenomenalno se zna i zabaviti, vidi se iz priloženog 

Domaća glazbenica Indira Levak proslavila je 48 rođendan. Nismo ni sumnjali kako će na njezinom slavlju biti pjesme i plesa, a pjevačica je dio atmosfere podijelila sa svojim pratiteljima. Ulazak u novu godinu života proslavila je tulumom na brodu, ploveći rijekom Kupom uz veselo društvo i glazbu "Maroco benda". 

Možda vas zanima Indira je spremna za plažu. Pokazala je beach body u kupaćem i pobrala komplimente: "Ti si žena zmaj!" Rubrika Stars Stars

"Koji rođendan, koji doživljaj!!! Hvala svima na čestitkama! Šaljem vam puse sa Žitne lađe koja plovi Kupom, a ja pjevam s dečkima @maroco_band i slavim život! Nekada nismo ni svjesni što zapravo želimo i trebamo! Meni je trebala ova plovidba i rijeka koja svojom ljepotom hrani dušu! Idealno mjesto za slaviti sve ono što je preda mnom!", napisala je Indira.  Energična pjevačica ne prestaje dobivati čestitke obožavatelja i prijatelja sa svih strana. 

Indira je objavila novi selfie, a pratitelji se pitaju je li to ona ili Maja Šuput

Osim svojim glasom i dobrim raspoloženjem, pjevačica i poduzetnica može se pohvaliti i izgledom na kojem bi joj pozavidjele i mlađe žene. Duguje to kaže, svom suprugu Miroslavu koji je "natjera" da s njime vježba. Na snimci kojom je sve oduševila Indira je zasvirala i harmoniku, a na repertoaru su se našle i brojne slavonske pjesme. "Šta reći?!?! To su te godine kada nisi svoj. Al’ kad je tetka razvukla armoniku jooooooj kumeeee", veselo je napisala pjevačica. Sretan rođendan i još puno puno ovakvih energičnih godina!

Možda vas zanima Još jedan dekolte o kojem se priča: nakon Barbare Kolar i Indira u duboko izrezanoj haljini Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@seasunstefunny

Komentari 0