Stars

Još jedan dekolte o kojem se priča: nakon Barbare Kolar i Indira u duboko izrezanoj haljini

  • U sinoćnoj emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato', članica žirija Indira Levak zablistala je u haljini s dekolteom na kakav kod nje nismo naviknuli
  • Za njen kao i za stajling voditeljice Maje Šuput i druge članice žirija, Nives Celzijus, bio je zadužen Marko Grubnić
  • Pratitelji su veoma nahvalili njezin izgled i rekli da joj je to možda najbolje izdanje do sada

Nedjeljna emisija 'Tvoje lice zvuči poznato' ove je sezone posebno zanimljiva jer se, osim transformacijama kandidata, iz tjedna u tjedan veselimo vidjeti kakav je stajling Marko Grubnić taj put pripremio članicama žirija i voditeljici. Na Markove kombinacije za Maju Šuput smo već navikli, ali Nives Celzijus i Indira Levak nas jako iznenađuju svojim stajlinzima jer ih nismo prije viđali u takvnim izdanjima. 

Možda vas zanima Barbara Kolar pokazala haljinu za polufinale showa 'Zvijezde pjevaju', dekolte je... fascinantan? Rubrika Stars Stars

Ovog puta se najviše pričalo o dekolteu Indire Levak koji je bio najdublji od svih u kojima smo ju vidjeli. Marko joj je odabrao tamnoplavu haljinu koja se vezala oko vrata, a sezala je do koljena. Osim dekoltea, bila je ukrašena srebrnim detaljima, a uz nju je obula bijele sandale s perjem na ristu koje su pristajale uz šal od perja kojeg je prebacila preko ruku. 

Fotografiju je pjevačica objavila na svom Instagram profilu te je napisala: ''Genijalne su mi ove transformacije iz tjedna u tjedan. Pokušajte se i vi transformirati u nekoga, život je jedan, zašto da bude uvijek sve po šabloni?!''. Nije dugo trebalo da joj krenu stizati komplimenti, a neki od njih su glasili: ''Lijepa uvijek, ali večeras si baš WOW'', ''Ovaj outfit ti je top'', ''WOW'', a jedna pratiteljica joj je rekla da joj bolje stoji duga kosa koju je ovog puta imala u niskoj punđi te par valovitih pramenova koji su joj padali niz lice. 

Možda vas zanima Nina i Indira nose dva modela visokih čizama koja će vladati ove zime Rubrika Moda Moda

Samo dan prije Indirinog dekoltea pričalo se o onom voditeljice Barbare Kolar, a iako je naišao na kritike jednog dijela publike, moramo priznati da nam se cjelokupno Barbarino izdanje veoma svidjelo. Kao i Indirino jer ipak je riječ o zabavnim emisijama pa si i voditeljica i članica žirija mogu priuštiti malo odvažnije i pomalo nesvakidašnje izdanje. Mi im možemo samo reći bravo! To je dokaz da je svako tijelo lijepo, svaki oblik tijela, svaka veličina grudi i u svakoj životnoj dobi. Ovo je zaista podržavajuće za svaku ženu, usudi se i ti! 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    pokazuju plastične cice i misle da to nekoga zanima