Moda

Čije su ljepše? Severina i Nikolina Ristović na novim fotografijama imaju genijalne cipele

  • Severina i Nikolina Ristović poznate su po svom stilu, ali i ljubavi prema dizajnerskim komadima
  • Obje su na svojim Instagram profilima objavile kako provode vikend, a mnogima su za oko zapele njihove cipele
  • Severina se odlučila za Saint Laurent sandale, a Nikolina je odabrala Diesel čizme

Kad je u pitanju popis najbolje odjevenih Hrvatica koji imamo prilike vidjeti krajem svake godine, često se na njemu nađu Severina i Nikolina Ristović koje već godinama čvrsto drže svoje mjesto na tom popisu. Zgodne brinete, osim dobrog stila, veže i ljubav prema dizajnerskim komadima. 

Možda vas zanima Izabel Kovačić prošetala u najpopularnijim čizmama sezone i s torbom od 19 tisuća kuna Rubrika Stars Stars

Na svom Instagram profilu, Nikolina Ristović pohvalila se outfitom koji je odabrala za šetnju Zagrebom, a mnogima se veoma svidio. Glavnu riječ u cijelom outfitu vodi tamnoplavi kaput, koji smo i prije nekoliko godina vidjeli u Nikolinin kombinacijama: U ovoj kombinaciji je otkrila još jednu posebnost - unutrašnjost rukava je u kombinaciji narančaste i maslinasto zelene boje. 

Ti detalji su se lijepo uklopili u ostatak outfita koji čini maslinasto zelena košulja, tamnoplave traperice te zimska kapa u svijetlo plavoj boji. Preko ramena joj je visila metalik maslinasto zelena torbica marke Chanel, a obula je i visoke čizme maskirnog uzorka brenda Diesel čija je cijena 264 dolara, odnosno oko 1689 kuna. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Možda vas zanima Nikolinu Ristović rijetko viđamo u ovoj modnoj kombinaciji, no ove je jeseni iznimno popularna Rubrika Moda Moda

Dok Nikolina šeće gradom, Severina je objavila fotografiju iz hotelske sobe u zanimljivoj kombinaciji. Majice s kapuljačom jedan su od većih ovogodišnjih trendova, a Severina ju je odabrala u crvenoj boji. Iako su mnogi očekivali da je hoodica dio trenirke ili u kombinaciji s trapericama, pjevačica se odlučila za kratki karirani donji dio pidžame u kombinaciji crne i bijele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Cijelu kombinaciju je završila lakiranim sandalama francuske modne kuće Saint Laurent. Ovaj model je trenutno rasprodan, a cijena im je snižena 60 posto pa su sada 398 eura, to jest oko 3014 kuna. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Poznate Hrvatice su dobile puno komplimenata i lajkova za svoj izgled i kombinacije, a mi se veselimo idućim stajlinzima o kojima će se, vjerujemo, pričati. 

Photo: Instagram/miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leaona

    Severina bolje
  • Nitko

    Kome je važno čije su usne ljepše. To pitanje postavite ljudima pogođenim potresom i neimaštinom, pa će te vidjeti prave komentare. Zašto uopće takve osobe povlačite po novinama i portalima ima puno važnijih stvari i tema nego što je ova. ... prikaži još!
  • Lucija54

    ako vam treba pomoć u bilo kojem aspektu života, želim da kontaktirate dr. alabu, on je savršeni bacač čarolija za to, pomaže mi u braku i trenutno sam presretna, možete ga kontaktirati na e-mail- (dralaba3000 @ gmail.com) možete ovog velikog ... prikaži još!