Stars

Indira je objavila novi selfie, a pratitelji se pitaju je li to ona ili Maja Šuput

  • Pjevačica Indira Levak objavila je novu sliku na Instagramu koja je iznenadila njezine pratitelje
  • Na fotki ima valovitu plavu kosu do ramena te naglašene oči pa su je mnogi usporedili s Majom Šuput
  • Iako smo naviknuli na Indirinu kratku kosu, promjena nam se sviđa, kao i njezinim pratiteljima

Pjevačica Indira Levak, koju posljednjih tjedana gledamo kao članicu žirija u emisiji 'Tvoje lice zvuči posebno', poznata je po svojoj kratkoj plavoj kosi koja joj je s vremenom postala zaštitni znak. Za njezin stajling u emisiji zadužen je poznati stilist Marko Grubnić koji nam iz nedjelje u nedjelju predstavlja Indiru u izdanju u kojem ju nismo naviknuli gledati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Možda vas zanima Ella Dvornik opet ima novu frizuru, a neobični detalji podijelili su pratitelje Rubrika Stars Stars

Tako smo ju imali prilike vidjeti s kosom u niskom repu, šiškama, a posljednja frizura podijelila je brojne njezine pratitelje. Naime, plavokosa pjevačica objavila je selfie na kojem ima naglašene oči te blago valovitu kosu do ramena. Zbog tog looka mnogi su na prvi pogled pomislili kako je riječ o Maji Šuput koja nosi identičan make up, ali i frizuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Komplimenata za izgled nije nedostajala, a neki od njih su glasili da izgleda ljepše i ženstvenije s dužom kosom te da izgleda prelijepo. Bilo je onih koji su ju uspoređivali s kolegicom Majom Šuput - ''Samo oči od prelijepe Indire, ostalo kao da gledam Maju'', ''Majin klon'', a jedna pratiteljica ju je čak usporedila i s Kim Kardashian. Neki su se sjetili pjevačice s početka karijere pa su napisali: ''Nije više ona Indira koju ja znam crnka duge kose''. 

Možda vas zanima Indira je objavila preslatku sliku s roditeljima, a i Davor Bilman je pokazao svoju mamu - mnogi su pomislili da mu je sestra Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0